Deresedô halántékú szeretô
Autókereséskor két szempontom volt: piros legyen (vagy pirosas) és nagy :) Mindkettônek tökéletesen megfelel. Nem feltûnô szépség, de ha egyszer észreveszed a rejtett értékeit, a formájától mindig megdobban a szíved. Szervíztulaj feleségéé volt elôzôleg, gyönyörûen karbantartva. Késôbb kiderült, hogy a hátát eltalálták, kicsit beázott a hátsó lámpa, de egy új szigeteléssel jobb lett, mint nullkilométeresen. Gyönyörû plüsskárpit, négy elektromos ablak, napfénytetô, kényelmes elöl-hátul, akár öt embernek is, ha hátul ketten ülnek, hatalmas kartámasz szolgálja a komfortot. Némi déli vér van benne, ugyanis hidegben nem tudja megtartani a teleszkóp az ötödik ajtót, kell valaki, aki megfogja, míg pakolok. Hajlamos a hisztire, az akkumulátor kivétele után jópár kilométeren keresztül nem bír beállni az alapjárat. Ha nagyon gáz, a negatív sarut le kell venni fél percre, majd visszatenni. Akár három-négyszer is eljátssza, kötélidegzet javasolt. Elsô fényszórókörte cseréje felér egy tornamutatvánnyal, olyan ügyesen elrejtették a japók. Még jó, hogy ezzel a párom vagy a testvérem szokott kínlódni :) Nagy elônye a színezetlen, mûanyag lökhárító, így végre nem arra érkezem, hogy valami barom összetörte a parkolóban, meg se látszik rajta, ha valaki nekitolat. Úgy megy, mint akit seggbelôttek, Siófokig simán bírja a folyamatos 170-es tempót. A váltó japánosan tökéletes, az autó pedig a legjobb, amiben eddig ültem. A mérges csíkszemét különösen imádom! :)
- Fékbetét-kopás, 20 e, biztonsági olajcserék és -feltöltések, ékszíjcsere sacc 30 e, fedélzeti computer-vacakolás, megcsinálva 60 ezer, csere 400 ezer lett volna. Odafigyeléssel kiküszöbölhetô, hogy végképp tönkremenjen
Nagybátyámhoz, a VIII. Szigony utcába
Mitsu szervíz a Füredi úton