Jómunkásember
Az enyém egy ezüst kombi. A kevés stílussal rendelkező Japán autók egyike, és a családi autó kategóriában talán az egyetlen. Ez a cápa orr sok szemet vonz, én is ezért kedveltem meg, és nem bántam meg. Amolyan "Jómunkásember", teszi a dolgát.
Kedves jószág ez a 2.0td, igazi utazóautó. A menetkényelme nagyon pozitív, szépen veszi az akadályokat, a "nagykerekű babakocsit" csak úgy bele kell dobni a csomagtartóba a gyerekkád és a két bőrönd mellé. Kanyarban meglepően szépen rajzol, és csak erőteljes rántásokra dugja előre azt a szép kis morcos orrát. A hátsó ülésen is példás az ellátás. A kartámaszt hátra hajtva két sörtartót kapunk a plüss kartámaszon könyöklő utasok számára. A csomagtér a hátsó üléssort egy síkba teremtő kis tálcával ami lehajlik a döntés során, nem kell említenem, szép terebélyes. Igazi jó választás a használtakból, végre nem egy az új kisüléses, kopogós műanyaggal burkolt kombik közül.
- Az u.n. fogyó kopó alkatrész kategóriába sorolható mind a négy lengéscsillapító, a jobb első kerékcsapágy.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2001 |
Előző autója? | carina | Következő autója? | – |