Autók » Mitsubishi » Galant (1996-2006)

Galant 2,5 V6 24v

Elegáns agresszor

Az egyetlen kellemetlen tapasztalat az volt hogy a 10.000-es olajcsere el?tt elkezd kattaogni vagy egy szelep vagy nem tudom pontosan mi, de olajcsere után elmúlt. Ez egy tiptronic-os automata váltós darab, és azt kell hogy mondjam ez egy imádnivaló dolog azoknak akik szeretnek vezetni, de a dugóban unják nyomdosni a kuplungot. Én magam is féltem megvenni egy ilyen autót, lévén szeretek sportosan vezetni(ahol lehet), de nem bántam meg, nagyon nem:) A fotók alapján rendkívül puritánnak t?nt a bels? kialakítás, de életben nagyon meggy?z? (b?rös változat, fa kormánnyal, még a m?szerfal is b?r bevonatú:) Ami normális bár kicsit idegesít?, hogy hatalmas ingadozásokra képes a fogyasztás, normális vezetési stílus mellett városban 12 literb?l is el lehet járni vele, de egy olyan nap mikor az ember rohan és sok piros lámpás beel?zés stb-t csinál akkor akár 16-ra is felugrik a fogyasztás, amíg autópályán akár 8-9 literb?l is el lehet vele menni 150-160-as tempóval

- a könyöktámasz hátrahajtása egyszercsak nehézkessé vált, és nyikorog. Azért rászántam egy fél órát és már jó:)
- ha égvehagytam a lámpát kiszállásnál nem m?ködött a visszajelz?, egyszer lemerült az aksim:) kontakthiba volt

Fenntartási költség (7) Évjárat 2000
Előző autója? VW scirocco:) Következő autója? Nincs ilyen ami ennyire tetszene, de japán lesz az biztos:)
Verdikt (7.7/10)

Mitsubishi Galant 1996