Nem ide született
Több év után is jólesően néz rá az ember. Egy nénikétől megkaptam, hogy a nőkre kéne úgy néznem, ahogy erre az autóra pillantok... Emberek tátott szájjal nézik, fényképezik, barátkoznak, gyerekek imádják. Hátul inkább két személy fér el, fejeket 45 fokban előrebillentve. Meglepően jól lehet bele pakolni a tágas hátsó ajtónyílásnak és a dönthető hátsó ülésnek köszönhetően. Presztizs értéke rendkívül magas, többszörösen drágább kocsik mellé parkolva is ezt bámulja mindenki.
V6 szívómotor teljesíménye nagyon meggyőző, de amerikai szokás szerint a mellé párosított fék és futómú nem állja meg a helyét nálunk. USA autópályákon sebességhatár 65 mérföld -> 104 km/h... Ez az államokbeli tötyögős, nyugodt vezetéshez való, európai használatra nem ajánlom. Sportolásra pedig végképp nem, az a biztos autótöréshez vezet a fentebb említettek okán.
Alkatrész beszerezhető hozzá, de leginkább csak a tengerentúlról, ami két hét szállítást és néha magas árat jelent, a vámolás kekeckedős tortúrájáról ne is beszéljünk.
- tempomat-vezérlő elektronika, hűtőhöz csatlakozó vezeték szivárgott, egy tömítés elszakadt, csomagtartó teleszkóp megdöglött, felni elgörbül a kátyús utakon, kormánygömbfej csere, duda csere, kuplungtárcsaszett csere
egy baranyai Suzuki szervizbe, eddig precízen megjavítottak mindent, alkatrészellátás sem probléma hozzá, csak néha drága és várni kell rá
Duna Autó, nem ismerték a típust, egy hiba előtt értetlenül álltak. ´majd hívjuk´ álláspontra helyezkedtek és mélyen elásták a munkalapomat :)
Ez maximálisan érthető a részükről, nem erre vannak berendezkedve.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | Civic VTEC 125le | Következő autója? | BMW 320D touring 2003 |