Autók » Mitsubishi » Colt (2004)

Colt 1,3 GLX

Szelíd Szamuráj

Alapvetően meg vagyunk elégedve a Mitsuval. Colt létére tágas belső tér, jól variálható hátsó üléssor, kellemes fogyasztás. Megbízható! Szerintem még jól is néz ki! Kicsit kényelmetlen a vezetőülés! Egyszerűen, nem tudom úgy variálni, beállítani, hogy jó legyen. Pedig átlagos testalkatú vagyok, 175 cm magas, 82 kg.
Kicsit hangos a motor, ha huzatom, persze gondolom a fém vezérmű lánc teszi. 3 ezres fordulattól nagyon jól húz, viszont alatta lassú! Pörgetni kell, ha gyorsan akarok előzni.

- 6 hónap után, vacakolt a ventillátor fokozat kapcsolója. Úgy 3x fordult elő, hogy nem kapcsolt be. Magától rendeződött. A vezető oldali ülés magasságában is állítható, ha beállítom felfelé, 3-4 nap múlva visszaenged.

Békéscsabán a Mitsubishi Hovány a szervízem, mint márkaszervíz.
Nem túl jók a tapasztalataim. Főleg a személyzet viselkedése az, ami kívánni valót hagy maga után.

Fenntartási költség (8) Évjárat 2006
Előző autója? SWIFT 1.3 GLX Következő autója?
Verdikt (6.4/10)

Mitsubishi Colt 2004 (2004)