Kissé csalódtam benne
Kezdem azzal, hogy nem értem azt a sok dicshimnuszt a motorról, amit itt előzőleg olvastam. Hangos, mintha a hangszigeteléssel nem is foglalkoztak volna, lusta gázreakció (borzasztó lassan ejti vissza a fordulatot). Nem csak az enyém, néztem egy másikat, az is ilyen volt, csak ott a tulajnak nem tűnt fel, azt hitte ez normális. A 95 LE ellenére nem valami förgén mozgatja a kis testet, csak ha magas fordulatszámon tartva vezetjük, ekkor viszont már a rádiót is alig hallani. Erőből sok mindent nem lehet megoldani, csak lendületből. Az A oszlopban nekem simán elfért egy kisteherautó is, gyalogosokról, bringásokról nem is beszélve. Szerintem nagyon is balesetveszélyes. A csomagtartó mérete elenyésző, ha a hátsó ülések normál helyzetben vannak. (Persze, tudom ez egy kisautó.) Sok évvel ezelőtt jártam egy 88-as GLX Colt-tal, az ehhez képest egy műszer volt, ez már sajnos csak tömegcikk. 20 évvel később, valahogy többet vártam a márkától.
Hogy jókat is mondjak, a formájával elégedett vagyok, az Insport verzió dögösebb, mint a normál, ez tetszett meg benne. A futómű rendben van, jó az úttartása.
Összességében egy megbízható kis autó, a fenti hibákkal egyetemben.
- A kocsinak eddig semmi hibája nem volt.
Szervízben még nem volt.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2007 |