Kisördög
Írtam én itt korábban csúnya dolgokról, de rájöttem sok mindenre.
Annyira feldühített, hogy el is akartam adni.
Nézegettem Seat Ibizát, Grande Puntót, C4-et (csak viccből), szóval mindent 2,5 - 3,2 millió között, de én mondom, ezekért a trutymókért meg sem mutatom a Coltot.
Hol van ezekben puha műszerfal?
Néznek ki ezek olyan űrhajónak, mint a Colt?
Mindegyik után fejvesztve menekültem vissza a sajátomhoz.
Az árát is tartja: 10 hónapos korában el tudtam volna passzolni 2 900 000-ért (3 050 000-ért vettem...), csak az utolsó pillanatban visszaléptem.
Örömhír minden Colt-tulajdonosnak:
az importőr szervizében - miután addig hisztiztem, hogy elvittem egy körre a 150 km-es tesztautót is - kiderült, hogy a toronycsapágy a Coltban valamiféle erős műanyagból készült, és az újakban is recseg.
Vagyis a lényeg:
CSAK ADDIG RECSEG, AMÍG BE NEM MELEGEDETT A SÚRLÓDÁSTÓL.
És tényleg. Vagy hallotta már bármelyikőtök is recsegni 50 km-es táv után???
A fedélzeti számítógép (CD-lejátszóval egybeépített) vezértlőegységének a cseréje óta semmi baj vele,
a motorelektronika szoftverfrissítése óta pedig 7,5 litert kajál városban.
Az autót sikerült összetörnöm is (ill. én sajnos csak rosszkor voltam rossz helyen), és mondhatom, hogy elég biztonságos. Kaptam oldalról egy Transportert, de semmi szerkezeti deformáció, mindössze a borítólemezek cseréjére volt csak szükség. Pedig a Transporter 70-nel jött, bár valljuk be, elég lapos szögben "futottunk össze".
A kezdeti problémák (nyikorgás stb.) idővel eltűntek, ill. nem lettek rosszabbak.
Ez az autó ijesztő: 2 hónap alatt kicsit előjönnek a hibái, de utána egyáltalán nem romlik tovább.
- - belső visszapillantó tükör leszakadt (garanciálisan visszaragsztva),
- - fedélzeti számítógép (csere garanciálisan - megoldva),
- - vezérlő elektronika egyszer teljesen lefagyott (szoftverfrissítés garanciálisan - megoldva)
Hovány Autoplanet
Emil Frey, Mogyoródi út