Kis autó, nagy csalódás
Feleségem vette szalonból. Persze ment a maga feje után, mert a nők már csak ilyenek. Az én véleményem a kocsiról. Modern formájú,kisautóhoz képest nagy utasterű. A csomagtartója használhatatlan méretű. Az utastere tele van olyan műanyagokkal, amelyek csak körömkefével tisztíthatóak. Hiába törlöm át vizes ruhával, mert száradás után újra foltos marad. A ki és beszállástól a küszöbökről már lekopott a festék. A lökhárító alsó légterelője állandóan leér, leszakad. Már vissza sem szerelem, mert egy hét múlva újra lóg. Első ülésfűtések már nem működnek. Nem tudni mi az oka. Az első télen a jobb hátsó ajtó gumiszigetelése leszakadt. Hiába rakom vissza a helyére a bolhákkal, újra lejön a helyéről. A sebességváltó gombjáról a festék már félig lekopott. Az első utaknál többször megnéztem, hogy defektes-e a gumi, mert annyira rossznak tűnt az úttartása. A motor elég hangosnak tűnik.
A jobb első lámpa távolsági fényszórója 4 méterre a kocsi elé világít, mert szétesett a lámpában az állító mechanika.
A kézifékgomb egy hónapos korában kipattant a helyéről. Többször visszaraktam a helyére, de újra kiesett, majd el is veszett.
Az autó indításakor az ékszíj visít, pedig jól van beállítva. A sebességváltó hátramenetbe kapcsoláskor recseg. A kuplungpedál benyomásakor a visszahúzórugó nyikorog. Az indítókulcsban az elem 4 éves korában lemerült.
A 4 éves műszaki vizsgán a lengéscsillapítók csak 30-40 %-os értéket mutattak.
Hátsó lámpákban izzót cserélni egyszerű. No de az elsőkben!!! Hogy egy izzócseréhez le kelljen venni az első kereket!!!!????
3 éves korában a klíma csapágya kikapcsolt helyzetben elkezdett morogni, majd mivel sokat használtuk a klímát azon a nyáron, így abba is hagyta.
Nincs hozzá pótkerék!!! Csak defektjavító készlet!!! Egy női autóhoz???
A piros fényezése fénytelenné vált, pedig csak kézimosóban mosattuk.
Pedig a feleségem csak arra használja az autót, hogy a gyerekeket hordja vele, bevásároljon stb.
Több mint 3 milliós értékű japán autótól ezek számomra elfogadhatatlanok.
- Kézifékgomb, klimacsapágy, fényszóró, CD lejátszó, ajtószigetelő-gumi, sebességváltógomb, alsó légterelőgumi,
Mitsubishi Hovány Kecskemét
A szomszéd utcában levő autószerviz.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2007 |
Szerviztapasztalat | (5) | Átlagfogyasztás | l |