Jó választás - de érthetetlen hiányosságok
Összességében elégedett vagyok. A pakolhatóság a méretéhez képest átlag feletti. A fogyasztás kit?n?.
Ami nem tetszik:
- A hátsó ablak es?ben pillanatok alatt átláthatatlan lesz. Lehet, hogy béna vagyok de nem találtam meg a megfelel? frenkvenciájú törlési fokozatot a hátsó ablaktörl?höz, ezért a hátralátás elég macerás.
- Az A oszlop helyzete miatt szerpentines úton vezetni nem túl élvezetes, nagy a holttér.
A negatívumokat és a hibalistát vegigolvasva talán túlzottnak t?nik az értékelésem pontszáma, de hangsúlyozni szeretném, hogy minden rosszat leírtam az autóval kapcsolatban, és az összhatáson ez valóban csak ennyit ront. (Persze ha nem oldódik meg a keszty?tartó és a táp problémája, akkor kés?bb még pár csillag leesik. De jóindulatúan megel?legeztem a bizalmat.)
- - A csomagtérben alapfelszereltségbe tartozó 12V tápaljzat hiányzik, 1.5 hónap elteltével még nem pótolták. A márkakeresked? érdemben nem foglalkozik tovább a problémával, helyette az import?rhöz irányított.
- - A h?töttnek mondott keszty?tartó csak langymeleget gyárt.
Még nem volt szervizelve.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Escort, Fiat Brava | Következő autója? | Ezen még nem töröm a fejem, remélem ez beválik hosszútávon is. |
Verdikt | (8.3/10) |