Hangosétvágyú rendeske 3.
Legutóbbi jelentkezésem óta jó pár km-t megtettem vele, apró problémák előjöttek: az utastérben a műanyagok kezdenek zörgősen viselkedni, már nem nagy hidegben is ciripelő hangok jöttek a motortérből(házi szappannal megkentem a szíjat-egy ideig csend lett), hátsó ablaktörlő gumi nagyon csúnyán töröl. Ami viszont számomra katasztrófa egy japánnál: 55000 km-nél a jobb hátsó lengéscsillapító elengedte az olajat (természetesen párban cserélve kb. 55000 ezer forint) és még nincs vége, mert a legutóbbi tompított izzó cserénél, amit kényelmesebb megemelt autóval kerék levétele után végezni, láttam, hogy az első lengéscsillapítók (mindkét oldalon) gumiharmonikái is elszakadtak. Tehát ezen a területen csak rossz tapasztalatom van. Fogyasztására nincs panaszom, a konkurens márkákhoz képest elfogadható. Bár továbbra is az a véleményem,hogy a tényleges fogyasztás eltér 1 literrel a papír szerintinél. (Gépkocsivezetéssel is keresem a kenyerem: a céges autóknál ugyanez a tapasztalatom) Lehet, hogy maximalista vagyok, de én többet vártam a kis japántól!
- Jobb hátsó lengéscsillapító!!!!, háromszor H 7 izzó(tompított)
Hovány Békéscsaba
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2008 |