Ha jó autót akarsz
Az autót 2007-ben vettem újonnan.Csak én használom,napi használatban.Nincs nap hogy ne menne.Bellül tágas,kényelmesen el lehet férni.Csomagtartó átlagos.A hátsó üléssor sinen van,mint az első ezért állitható és ki is vehető kb 2perc alatt.A sokak által negatívumként emlegetett kopogós kárpitot hagyjuk.Ebben is van,de nem minden abból van és ebben a kategóriában ne számítsunk bőrkárpitra.
A motor elég erős,jól megy vele (1.3 95LE).
Negatívumkén a sokat kitakaró A oszlopot említeném,az megszokást igényel,és találkoztam már jobb váltóval is.Olvastam itt pár ítéletet a kocsiról,nekem a 6 év alatt egyik sem jelentkezett.Hidegben is megy a cd,kiadja a lemezt stb.
A váltóra visszatérve,aki szerint ez miatt sz@r,azoknak mondom hogy a váltó nem japán,hanem NÉMET (sajnos)
Az autó minőségével semmi gond nincsen.Nagyon jól felszerelt (klíma,elektromos ablak,menetstabilizátor,fűtött tükör stb)
A szeviz sem volt horror. Nagyszervíz (olaj,gyertyák,szűrők,számítógépes átvizsgálás) 30 000ft.Az olajat én vittem,(persze csak a gyár által előirtat engedik)és nem szóltak érte.Beengedtek a műhelybe is.
A garancia után már magam végzem ezeket.15000-enként olajcsere,meg szűrők és ennyi.Más még semmi nem romlott el.Jelenleg 100 000km van benne.Még az akksi is gyári.
Összegezve,nagyon jó kis autó.Kényelmes, megbízható,jó vezetni.Olcsón fentartható,6-7l-ből normál használattal elmegy.Olvastam itt 12 litert is,de azt nem tudom hogy sikerült elérni.A ,,japánhoz drága az alkatrész,,dumát meg el kell felejteni.Ezt azok hajtogatják akiknek 20 éve volt,vagy valami francia sz@rt vettek és a japánra csak ezt tudják negatívumként.Hogy példát is említsek:olajszűrő 850ft,levegő1800ft,féktárcsa 9000 a JAPÁN!!!)
Nyugodtan ajánlom aki ilyenen gondolkodik. A kötelező dolgokat meg kell csinálni, és ez az autó örök élet plusz 1 nap :)(mert Mitsubishi)
- 1db tompított izzó (magam cseréltem)
Garanciásan,márkaszervíz. Mitsubishi Tatabánya (Géringer)3év után magam szervizelem (olajcsere stb)Szerelni még nem kellett,ez nem Francia :)
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | swift | Következő autója? | – |