A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » Colt (2004)

Colt 1,3 Invite Plus 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Eggyel nagyobb kategórás árát fizettem ki érte, de azért szeretem...

Szöveges ítélet

2007-ben vásároltam újonnan, sokakhoz hasonlóan "svájci bank-hitelre", így mire kifizettem a 3 milliós vételárat, majd 6 millió lett belőle... Valószínűleg ez is az oka, h 10 éves (valójában 11) kora ellenére csak 78 000 km van benne.
3 hónaposan Horvátországban hátulról belement egy szerb pasi - aki ausztrál útlevéllel igazolta magát - a Makedóniában bérelt kocsijával, így komoly javításon esett át, de a gari idő miatt minden márkaszervizben lett cserélve. (A majd 700 e forintos költséget, plusz némi avulási kárt végül kifizette a makedón biztosító. Thanks for the MABISZ!)
A külseje - annak ellenére hogy nem garázsban áll - még a mai napig makulátlan, sokan meglepődnek, akik a korára kérdeznek. Valószínűleg ez annak is köszönhető - a metálfény és amellett, h vigyázok rá -, hogy 5-6 éves kora óta kétévente viszem egy profi fényezőhöz políroztatni.
Motorikusan megbízható - a szervizelésnél írtak mellett -, még sehol nem hagyott ott. Más értékelőkhöz kapcsolódóan én is úgy látom, hogy magasabb sebességfokozatban és 3000 fölötti fordulaton érzi jól magát (tehát mérteivel ellentétben - mint a legtöbb kocsi - a hosszabb utakat kedveli). Egyszer, nagyon enyhe lejtőn, plusz egy fő utassal és csomagokkal mentem vele 178 km/h-t (talán még egy kicsit ki tudtam volna passzírozni belőle, de féltem egy esetleges trafitól), igaz, az óra kicsit csal felfelé (mint tudjuk :)...
A gyári aksit 2016-ban (10 évesen) cseréltem (addig csak a folyadékszintet pótolgattam benne), mert hosszabb útra indultunk, és nem akartam, hogy az Adriánál adja be a kulcsot..
Még a gyári fékbetétekkel és gyertyákkal jár, bár előbbieket hamarosan cserélni kell.
Az osztottan dönthető (és osztottan kivehető) hátsó üléseknek köszönhetően a három fős családi nyaralásoknak is megfelelő partnere.

Hibalista

- Baleset miatt: hátsó lökhárító-, hátsó ablak, csomagtérajtó-csere, plusz egy húzatópad is kellett neki. - 6-7 éves kora óta minden ősszel jelentkezett/jelentkezik a probléma:lefullad (vagy nem reagál a gázadásra és furcsa rezonanciával, füstölve jár "alapjáraton" a motor. Ilyenkor - pár perc leállított állapotban való várakozás után (kereszteződésben mondjuk eléggé kellemetlen) - újra kell indítani, de a probléma csak egy folytószelep-tisztítás után oldódik meg. - 9 éves korában szörnyű nyikorgásba kezdett az ablaktörlő, de mint kiderült nem - a már párszor cserélt - ablaktörlő lapát volt a ludas, hanem az ablaktörlő szerkezetet kellett kitakarítani és kicsit wd-40-ezni.

Ide hordtam szervizbe

Mitsubishi Regia Sun Car Kft. - Székesfehérvár (már megszűnt, de ők eléggé lehúzósak voltak)

Értékelése: 3

Másik szerelő értékelése

Egy fehérvári maszek szerelő (H. Zsolt), vele nagyon meg vagyok elégedve.

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2006
Kényelem (7) Használati időtartam 10 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 6
Megbízhatóság (8) Vezetett km 78000
Szerviztapasztalat (6) Átlagfogyasztás l
Előző autója? Punto 1997-es Következő autója? lancer
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (8.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi Colt 2004 (2004)

További ítéletek (101 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)