Autók » Mitsubishi » Colt (2004)

Colt 1.3 Invite Plus Cz3

A kis vagány ördög

Elore is elnezest kerek az ekezetekert mert kulfoldon elek es itt ugye nem hasznalnak ekezeteket,Thank you! Lassan 2 eve vettem es hasznalom a "kicsit" es azt kell,hogy mondjam,hogy nagyon szeretem!A kulsorol azt hiszem nem kell,hogy irjak mert az magaert beszel!A belseje szerintem izleses,az ulesek egy kicsit lehetnenek jobbak viszont massal nincs bajom,szep a muszerfal,este szep zold a hattervilagitasa,a "hifi" benne egy jo kozepes!Meglepoen tagas belol,hatul is kenyelmesen elfer benne egy 185cm-es ember,praktikus a tologathato hatso ulessor!pl.:en mar szallitottam benne ujjonan vett mosogepet becsomagoltan es siman elfert,bezzeg a testverem Astra-jaba meg se probaltuk.
A fekek csucsak,nagyon hatarozottaan fognak,jo az uttartas,bar szelben,nagy temponal lehet erezni,hogy nem egy alacsony epitesu autoban ulunk!
A fogyasztassal en meg vagyok elegedve mertem mar 4,8-6,5-ig,attol fuggoen hol es hogy nyomtam neki!Legutobb magyarorszagrol jottunk vegig Europan at Angliaba,2300 kilometert megteve,vegig palyan es igy egy 5,8-as atlaggal jottunk ki,ami szerintem nem rossz,foleg ha azt nezzuk,hogy Nemetorszagban ki lett huzatva rendesen!
En ugy erzem,hogy szereti ha huzatjak,sott igenyli is mert 3000-ig csak olyan kis finom de a folott meg kitor,egyszeruen hihetettlen ahogy megindul!!!
En nagyon szeretem,na persze nem tokeletes na de ebben az arkategoriaban ez szerintem jora vizsgazott!!!

- Azt kell mondanom,hogy meg eddig semmi se romlott el rajta,egyedul egy apro pici problemam volt vele,hogy kilazult a fenyszoronal a csatlakozo es ezert nem akart a jobb fenyszorom rendesen mukodni de ezt gyakorlatilag a szerviz egy perc alatt elharitotta!!!

Eddig egy kotelezo szervizen vagyunk tul es ezt a kecskemeti Hovany markaszerviz latta el!

Fenntartási költség (7) Évjárat 2006
Előző autója? Astra Következő autója? Honda frv,BMW 1
Verdikt (7.5/10)

Mitsubishi Colt 2004 (2004)