Autók » Mitsubishi » Colt (1995-2004)

Colt 1,3 GLX

Japán műremek

Első autóm életemben, de azért megpróbálok objetív maradni :)
Sokáig keresgéltem, nézegettem mi lenne az az az autó, amit 1 millió alatt megkapok, nem tucatautó, fiatalos, formás és még megbízhatónak is tartják. Elég lehetetlen küldetésnek tűnt, de azért csak megtaláltam: Mitsubishi Colt :)) A kocsit egy fiatal sráctól vettem, a jobb eleje volt törve, de szépen megcsinálták, kivéve azt az 1-2 dolgot amit a hibalistában is írok (eddig az össze hiba ebből a "balesetből" eredt). Amúgy hibátlan. 10 éves kocsi, de még most is megnézik, hogy milyen jó formájú kis autó. Nem egy gyorsulási rekorder, de azért el lehet vele lenni, az első ülések kifejezetten kényelmesek, a hátsókat inkább nem kommentálnám ;) A váltója pontos mit a svájci óra, szinte magától bekattan a helyére, az ülésben kicsit "fekszik" az ember, szóval megvan a "sportos vezetés feeling", még a viszonylag kis motorral is. Egyedüli negatívumként a futóművet említeném:igaz a kanyarokban nagyon jól fekszik a kocsi, de iszonyatosan kemény, minden kavicsot megérez, és nagyobb sebességnél picit elkezd "rázni" a gép. A futómű hangszigetelése is lehetne jobb, bizonyos sebességnél és útviszonyoknál nekem kicsit hangos. (Persze ez lehet hogy a mögötte álló 10 évnek is betudható, nem tudom milyen lehet egy új). Mindezek mellett én bátran ajánlom mindenkinek aki szeretne egy megbízható, relatíve olcsó nem tucatautóval járkálni.

- hűtő kilukadt
- ablakmosó tartály elrepedt
- meglazult egy bilincs és befolyt a hűtővíz a pedálokhoz

Helyibéli szaki.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1997
Előző autója? Következő autója? Csak valami japán, de még ráér :)
Verdikt (7.2/10)

Mitsubishi Colt 1995