Morcos fenevad
Nagyon kényelmes számomra az alacsony ülése, mert így közelebb maradhatok a földhöz, így nagyobb a biztonsárérzetem nagyobb tempójú kanyarokban is :). Uttartása kitűnő. Fékek stabilak, jól fognak. Motorilag a gyújtáselosztó cserét leszámítva mindig megbízható, mintha kénytelen volna. Mindig költök rá egy kicsit csinosításra, néha egy kicsivel többet. Ez látszódik is a kinézetén (a 2 kép az 1. amikor hozzám került, a 2. most). Imádom a formáját. Jó a segge, de elölről is vállalhaó kis dög. Egy kicsit sokat iszik, oka egyenlőre ismeretlen. Hiába megyek kíméletesen, városba akkor is szinte mindig ugyanúgy megeszi azt a 8 lityit. Országúton lemegy 5-5.5-re. A kipufogóját rakhatták volna fejjebb is, dehát mondjuk nem éppen terepjáró :). N tovább nem írok mert megunja aki olvassa. Úgyhogy csá mindenkinek.
(u.i.: jól tuningolható a gép)
- Gyújtáselosztó 45000+5000 szerelő. 2 év alatt.
Szeged, Polgár Autóelektro. Megcsinálták, bár nekem kellett felmennem Pestre alkatrészért, meg én állítottam be utána a gyujtást mert azt hajtogatták, hogy majd bejáródik. Szerintem ezt még ők sem gondolták komolyan.
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1994 |
Teljesítmény | (9) | Km vásárláskor | 120000 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 20000 |
Előző autója? | BX | Következő autója? | nem lesz eladva az tuti/Mitsubishi Galant 2,0 TD (nagytestvér) |
Verdikt | (7.8/10) |