Autók » Mitsubishi » Colt (1992-1995)

Colt 1,3 Gli

Morcos fenevad

Nagyon kényelmes számomra az alacsony ülése, mert így közelebb maradhatok a földhöz, így nagyobb a biztonsárérzetem nagyobb tempójú kanyarokban is :). Uttartása kitűnő. Fékek stabilak, jól fognak. Motorilag a gyújtáselosztó cserét leszámítva mindig megbízható, mintha kénytelen volna. Mindig költök rá egy kicsit csinosításra, néha egy kicsivel többet. Ez látszódik is a kinézetén (a 2 kép az 1. amikor hozzám került, a 2. most). Imádom a formáját. Jó a segge, de elölről is vállalhaó kis dög. Egy kicsit sokat iszik, oka egyenlőre ismeretlen. Hiába megyek kíméletesen, városba akkor is szinte mindig ugyanúgy megeszi azt a 8 lityit. Országúton lemegy 5-5.5-re. A kipufogóját rakhatták volna fejjebb is, dehát mondjuk nem éppen terepjáró :). N tovább nem írok mert megunja aki olvassa. Úgyhogy csá mindenkinek.
(u.i.: jól tuningolható a gép)

- Gyújtáselosztó 45000+5000 szerelő. 2 év alatt.

Szeged, Polgár Autóelektro. Megcsinálták, bár nekem kellett felmennem Pestre alkatrészért, meg én állítottam be utána a gyujtást mert azt hajtogatták, hogy majd bejáródik. Szerintem ezt még ők sem gondolták komolyan.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1994
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 120000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 20000
Előző autója? BX Következő autója? nem lesz eladva az tuti/Mitsubishi Galant 2,0 TD (nagytestvér)
Verdikt (7.8/10)

Mitsubishi Colt 1992