Megbízható japán járgány
Nagyon jó kis autó, igazából a sok rozsda miatt adtam el, sose hagyott cserben, futóműve kiváló, kényelmes is viszonylag, ha odalép neki az ember akkor nagyon tud menni, az 1.4es polokat legyorsulta:)... a fékei nagyon jól fogtak, 140 felett sem volt semmi probléma vele, fogyasztását kicsit sokallottam, hosszutávon szigorú 90-el 6.5 literre jött ki, persze van akinek ez jó fogyasztásnak tűnik, autópályán 7-8-9, a lábamtól függően. A motorja nagyon össze van rakva, bármikor első fordításra beindult, sose kellett sokat önindítózni. Egyetlen gondom volt vele hogy sárvédőívek rozsdásodtak, tetejét megütötte a jég, az is rozsdásodni kellett, nem tetettem rendbe, inkább lecseréltem egy másik autóra.
- Kipufogó elrohadt és a tököly úton a macskakő rásegítette hogy leszakadjon, minek következtében 200km-t mentem vele hazafele úgy hogy olyan hangja volt mint egy traktor. sajnos rozsdásodott, hideginditó motor-elektronika - 5000ért vettem egy komplett befecskendezőt, amiről átraktuk, onnantól csodálatos volt.
Gyenesdiás, BMW, korrekt szerelő, ránézésre megmondta a hibát, de megkérik a tudásuk árát.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1994 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Daihatsu Charade 1.0 TD |