Autók » Mitsubishi » Carisma (1995-2003)

Carisma carisma 1,6

TRÁGYA!

TRÁGYA!

2. Tulajdonosa vagyok sajnos! Az első tulajdonosa mindvégig a fentebb említett szervizbe hordta a kocsit, és 200.000 Km en keresztül csak tankolt bele, és olajat cserélt. Semmi meghibásodás nem volt. Ez hihető!

Nálam viszont rendre jöttel elő a hibák. A kis elmaradt apróságok. Nem működő rádió, térképlámpa, leszakadt ülés, ajtónyitás kapcsolók, hátsóajtó teleszkóp, klíma, stbstb, amihez megjelentek a 200.000 Km nél előjövő kopóalkatrész cserék. Kuplung, fék, görgők, stbstb

500.000 Ft ért vettem az autót, és 8.000 Km vagy 1,5 év alatt közel 500.000 Ft ot költöttem rá!

Ez kérem egy TRÁGYA! Senkinek sem ajánlom megvásárlásra, mert egy pénzzabáló szörnyeteg. 200.000Km né lejárt az ideje, és bontó!

Nagyon irigyelem azokat az ismerőseimet, akik kicsit drágábban egy hasonló korú A4 1,9 TDI t vásároltak, és százezer kilómétereket elmennek vele hibamentesen...

Isten óvjon mindenkit tőle!

Az olajfogyasztással is volt probléma annak ellenére, hogy a szervízben rendszeresen cserélték.

400 Km en 0,8 Liter fogyás volt autópályán. Aztán kipróbáltam én egy márkaazonos olajat, és azt nem eszi...

- Kuplungszerkezet 160.000,-Ft - Féktárcsa, betét 60.000,-Ft - Kipufogó leömlő 60.000,-Ft - Akkumulátor 20.000,-Ft - Hátsó ajtó teleszkóp 5.000,-Ft - Hátsó ablakmosó szivattyú bontott 5.000,-Ft - Ajtónyitás érzékelők 3.000,-Ft/db. - Klíma feltöltés 10.000,-Ft - Generátor csapágyfelújítás 20.000,-Ft - Szervo feszítő görgő, és szíj csere 12.000,-Ft - Szervo olaj utántöltés 1.000,-Ft - Kormánymű gumiharmonika csere és futómű állítás 20.000,-Ft - Vezető ülés drótháló csere házilag 10.000,- Ft ( amúgy 50.000,-Ft lett volna) - Stbstb

Saturn KFt Pécs

Fenntartási költség (1) Évjárat 2001
Teljesítmény (3) Km vásárláskor 204000
Előző autója? Következő autója?
Verdikt (1.8/10)

Mitsubishi Carisma 1995 (1995 - 1998)