Kár hogy nem japán...:(
Az autó alapjában véve egy nagyon jó feltünésmentes autó sok minden elfér benne nagy a csomagtere kényelmesek az ülései, jó a fogyasztása. Nem mondom , hogy versenyautó az 1.6 os motorral de autópályán 150-160-al lehet vele utazni. A klímája kicsit gyenge ekkora utastérhez. A fékek jók elöl hátul tárcsa van. A váltó sajnos Renault ez a legnagyobb hibája. A magyarországi import?r elég érdekesen kezeli a garanciális problémákat de nem baj mert a következ? autóm biztosan nem mitsu lesz ez tuti.
- Látszik az autón hogy nem japánban készül! Kiakadt a motorháztet? nyitó kampó huzalja, Beázott mind a 2 els? lámpa és foltosra száradt(nem cserélik gar. ban mert szerintük így jó házilag tömítettem) Nyikorog a kormány melegben, gyári visszahívás van rá amit nekem kellett kideriteni persze az spray amit adnak hozzá nem oldja meg a problémát ugyanúgy nyikorog továbbra is. Elkopott a 2 els? ülés gyári huzata csíkos foltos stb. na ezt már nem merték tagadni folyamatban van a csere majd kiderül. A csomgtér fedél zárja zörgött nem volt jól beállitva az ajtó sem, a hátsó ülés zája szintén nyikorgott a kampó amibe beakad mindkét problémát szakszer?en szigetel?szallagal oldotta meg a márkaszervíz.
Mitsubishi Géringer Komárom
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2002 |