Használtat ezután csak garanciával
Április 1-jén vettem át a kocsit és a dátum azért már sokat sejtet.. Bolond vagy inkább balek voltam. Pesten a Delta Poppnál állt a kocsi, látszott rajta hogy volt rajta kocc de az még belefér, ami nem látszott az a rejtett hibája volt.. VEZÉR AUTÓ KFT. ezt a nevet jegyezze meg mindenki aki használtautót vesz és kerülje el messziről a Fehér úti bandát!
Akkor jöjjön a kocsi, először amit szerettem: Háát, ide nehéz mit írni, talán a 125LE-rős motor és annak fogyasztása rendben volt, valamint a bazi nagy csomagtartó és a küldő design. A fékek is jól fogtak és a felszereltségre sem lehetett panasz.
Amit nem szerettem: Kényelmetlenek az ülések, körülményesen állíthatók, a kormány magasábban eléggé szerényen mozog, mélységében egyáltalán nem így a 183 centimmel alig fértem el a túlméretezett kormány alatt.
Kanyarokban kúszik mint egy bálna és a kilátás sem tökéletes belőle.
De ha csak ennyi bajopm lett volna vele... Négyszer hagyott cserben két hónap alatt amiből kétszer trailert kelett hívni. A nagynyomású benzinpumpa szállt el, kicserélték bontott alkatrésszel (50 000.-) majd az is elszáll, kicserélik gyárival (220 000 .-) és az is elszáll... Állítólag a rossz benzin amit el is hiszek ha az OMW 98-as benzine valóban rossz és azegész országban csak velem akarnak kicseszni a kutasok... A szennyeződés szétcseszi az üzemanyagrendszert és mocsok kerül bele csak azt nem tudják honnan. Ja kisnyomású pumpa is beszart..
Elegem lett, eladtam, alig hatszázret bukva az üztleten. Igaz a per mág hátravan és visszajöhet valami de, hogy használt autót csak garanciűval veszek ezentúl és ha egyszer visszatérek a Mitsubisihez az csakis az új Lancer lesz..
- Nagynyomású benzinpumpa 2x (bontott 50 000.- gyári 220 000.-)
- Kisnyomású benzinpumpa, benzinszűrő..
- Az egész üzemanyagrendszert szét volt cseszve, valahonnan szennyeződés került bele de nem tudták megállapítani honnan...
Mitsubishi Pécs (Saturn Service)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | Lancer 1,5 GLXi (1992) | Következő autója? | Focus 1,6 GHI (2000) |
Verdikt | (3.2/10) |