Éjfekete gyémántosorrú
No.
Ha választanom lehetne valami "precíz, marhadrágaalkatrészárú, semmisembennelev?s alapárú, marhadrágaextrájú" német puritán alapfelszereltség? jó drága német, vagy "pörg?s, mindigelektronikaelszaródós, marhasokatfogyasztós, útszélénotthagyós, dizájnraszépdeszéjjelrohadós" szutyok olasz között, asszem akkor biciklit választanék.
És akkor van egy nép, akik nevezetesen jó messze élnek innen, akik tunak AUTÓt gyártani. ?k a japánok.
MERT:
-gyönyör? dizájn
-halk, takarékos, er?s motor
-kényelmes
-a végletekig megbízható
CARISMA
2003 augusztusában vásároltuk akkor öt évesen. Minden benne van ami csak kell: klíma, ABS, négy légzsák, négy el. ablak, kp.-i zár, szervó, CD.
Szóval tökéletes!
Ami picit nem annyira tetszik:
- 4-5 személlyel, klímával már annyira nem megy, mint én szeretném
- a mocsok francia sebességváltó, ami úgy lötyög, mintha francia autónak nevezett problmémahalmazt vásároltam volna. Pedig nem, én japán autót vettem. Miért kell elrontani ilyen nyomorék váltóval az összhangot?
Na, mindegy, összességében a kocsi életünk legjobb választása volt, imádjuk, szép, jól is megy, mindenkinek tiszta szívb?l tudom ajánlani ezt a kiváló autót.
Ja, szerintem sokkal szebb, mint a második generáció.
Üdv
- - bal els? indexbura félig es?vízzel teli - javítás: 0 Ft.- (forró t?vel alul kibök...)... de hogy én még ilyet nem láttam...
- - els? talpascsapszegek (jött a bukta, csak leng?karostól lehet cserélni. Ez milyen hülyeség?) javítás: 50.000 Ft.-
- - vezérm?szíj, görg? csere + 90 ezres nagyszervíz - Mitsubishi Anteus Veszprém szerint 125.000.-Ft, szerintem gyári alkatrészekkel és egy megbízható, jó szerel?vel 50.000.-Ft
- - hátsó ködlámpa-kapcsoló néha kontakthibás - nem nagyon érdekel
Mitsubishi Anteus, Veszprém - szerintem bunkó a szervízvezet? + elrettent? árak