Carisma sokadjára..
Augusztus elején vásároltam meg az autót. Motorja nagyon finom, csendes, habár 3000-es fordulat felett már előjön a hangja.
Amikor megvettem az első az volt, hogy elvittem egy szervízeshez, aki mondta, hogy ezen nem volt meg a nagyszervíz.. Kértem tőle egy nagyszervízes árlistát, hát 6 számjegyű volt bőven..
Gondoltam, akkor már nem vesztek semmit, megérdeklődöm Márkaszervízbe, hogy mégis mennyibe lenne a nagyszervíz. Rövid számolás után, kijött egy ár ami már csak 5 számjegyű volt és természetesen több alkatrész lett volna cserélve, mint a másik szerelőnél és mellette márkaszervíz is.. tehát maradtam a Márkaszervíznél.
A nagyszervíz óta csupán 800km lett megtéve vele, de az kell mondjam, hogy mindig élvezet beleülni.
A kanyarokban stabil, nem dőlök ki az ülésből még nagyobb kanyarvételnél is, nagyon jól fekszi az utat..
Tolatni nagyon jó vele, pedig nem kis autó, mégis a 2 külső tükörből nagyon könnyedén tudok tolatni vele.
A maga 90LE-vel nem mondhatnám, hogy csúcs teljesítmény, de ha kell és odalépek neki megy mint a golyó, nyomatékkal nincs gond.
Kívülről-belülről nagyon megkímélt állapotban vettem, pedig már 8 éves és szerintem jópár évig még boldog tulajdonosa leszek.
Szóval örülök neki, hogy ilyen jó autót fogtam ki!
- Első elektromos ablaktörlő kapcsolója eltört, 1800Ft-ért kicserélték eredeti "Mitsubishi parts" -al..
Veszprém, Mitsubishi Márkaszervíz
5-6 óra alatt kész is volt az autó, csakis ajánlani tudom a Veszprémi Márkaszervízt, nagyon korrektek!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Mitsubishi Outlander talán.. |