bruce a dandy
Egyszerűen levett a lábamról. A feleségemnek vettük, azóta mégis szinte csak én vezettem. A saját autóm is örömautó, de ez egyszerűen valami fergeteges. Nagyon élvezem a gokartos felépítését és bár nem vagyok egy Schumacher és nem vágyom a feles lóerőkre, azon vettem észre magam, hogy titokban figyelem a cooper s-eket....
Nagyon szeretem ha egy autó karakteres, számomra a legfontosabb az, hogy jól érezzem magam benne. És ebben nagyon jól érzem magam. A belső tere művészien szép, főleg a mi extráinkkal (félbőr ülések, információs csomag, krómkeretes műszerek, stb), mindenből árad a minőségérzet.
És most ami nem ennyire szép: kis autó és bár 1.6-os a motorja, azért nem mondanám, hogy keveset eszik, de ez őszintén szólva nem érdekel. Ami viszont meglepő, az az, hogy én azért fürgébbnek gondoltam egy fokkal. Jól megy, nincs vele gond, de én többre számítottam. Azért városban ez is pont elég.
Ha valaki praktikumra vágyik, a minit felejtse el. A hátsó üléssor gyakorlatilag használhatatlan, arra viszont jó, hogy egy sporttáska elférjen rajta ha ketten megyünk valahová. Két embernek elöl viszont abszolút kényelmes.
- Eddig semmi, de szép is volna.....Vételkor olaj- és szűrőcsere, amire a szakszervízben mondtak egy horror árat. Elmentem kedvenc szakimhoz a szomszédba, aki ugyanazokból a gyári, bmw dobozos alkatrészekkel és a gyárilag ajánlott castrol olajjal megcsinálta 25ezerrel olcsóbban és még egy jót beszélgettem is.
- (megbízhatóságra és szervíztapasztalatra is 10-est adtam, mert kötelező vmit beikszelni (köszi totalcar!), bár eddig semmilyen tapasztalatom nincs e téren)
azt hiszem, hogy a bonyolultabb és computert igénylő dolgok kívételével maradok a szakimnál, aki két utcára dolgozik tőlem így legalább nem kell átbumlizni a városon.
a szakszervíz mentségére el kell mondani, hogy telefonon eddig mindig udvariasak, segítőkészek és nagyon kedvesek voltak. állítólag a budapest motorsnál még értenek is hozzá.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Ypsilon | Következő autója? | MINI Cooper S Convertible |