mini - a javíthatatlan
Igaz női álomautó: értelmetlenül drága, de hihető, hogy jól néz ki. A futómű egy katasztrófa: a kiváló úttartásért cserébe a vezető szervezetét kéri. Nekem többször szaladt 200-ig a pulzusom egy-egy úthiba nyomán. Olyan, mintha ki akarna szakadni a futómű. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy milyen helyzet adódhat, amikor csak ez a brutális keménységű futómű segíthet. Igénytelen belső anyagok, teljes ésszerűtlenség a kapcsolók elhelyezésében. Az ablak lehúzása komoly szellemi erőfeszítést vagy így negyven felett olvasószemüveget igényel. Magas fogyasztás még autópályán is, folyamatos 140-es tempónál 11 liter. Egy dolog szól mellette tényleg baromi jól megy. Bár valószínűleg ezt még néhány 10 milliós kiskocsiról elmondhatjuk. Most négy hete áll szervizben, egyetlen apró alkatrészre várva. A szerviz a gyárra hivatkozik. katasztrófa, igazi magyaros prémium szegmens. Soha többet mini és egy jó tanács: ha a csajod vagy az asszony mini után sóvárog, mondván milyen cuki, azonnal menekülés.
- a hűtőfolyadék hőmérséklet érzékelője, az autó nehezen indul, fekete kormos füstöt ereget
Budapest Motors
Fenntartási költség | (3) | Évjárat | 2011 |