Felnőtt játék
Az autót használtan vettük, mert kinőttük a kis MINInket, a márkát viszont nagyon megkedveltük. Nem igazán értem az előttem szóló lesújtó véleményét, mert ez az autó pont olyan, mint amilyennek gondolják. Feltűnő? Igen! Pattog, ráz? Igen! Iszonyat jól megy? Igen! Sokat fogyaszt? Igen!:-) van aki mást gondolt róla? Szerintem minden király benne, az ülések nagyon jól támasztanak, a futómű pattog, de élvezetes kanyarokban és frissen aszfaltozott úton is:-), a motorja na az eszelős. Két kézzel fogd a kormányt, különben a széles gumik és a lóerő kitekerik a ke0. Városi, sportos (184 le-s még az okmányirodában sem akartàk elhinni úgyhogy mégegyszer 184 lóerős) összkerék meghajtású, automata terepjáró kategóriában xenon fényszóróval fél bőr ülésekkel 5-6 millió közötti áron kifejezetten jó ár-érték arányú autó. Mit adnak ennyiért? BMW X1-el összevetve is ő jön ki győztesen, pedig több személyisége van mint egy x1nek, és tudtommal ugyanaz a padlólemez is. Hátul kifejezetten nagy a hely! Nagyobb mint az 5ös BMW-ben. A csomagtere élhető két rekeszes. Babakocsi plusz nagybevásárlás elfér benne. A klíma nem olyan zajos, mint a kis miniben. Mit mondjak még? Nekunk bejön!
- Egyszer volt defektes, de a gumi jól vizsgázott, simán eljutottunk a gumiszervízig. Fékeket kellett cserélni benne a hivatalos protokoll szerint, amugy minden pöpec.
Budapest Motors és egy vidéki MINI/BMW specialista.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2011 |
Előző autója? | One 1,6 75 le | Következő autója? | ?? |