A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mercedes-Benz » Vaneo (2002)

Vaneo trend 1.7cdi aut. 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Ha lenne pornó egyetem, én ott doktoráltam volna szopásból!

Szöveges ítélet

Család bővülés miatt, kerestünk egy BP-i peremkerületbe rohangálós autót, aminek tolóajtaja van és a kölyköket is gyorsan ki-be lehet rakni. Legyen automata, mert néha csereautónak a papának is jól jön, szóval igásló feladatra szántuk. Keret 1 misi volt. Semmi érdemlegest nem találtunk, majd Szegedre elmentünk egy jónak hitt példányért. Márkafüggetlen szerviz átnézte, abba sem volt köszönet. Sok hiba, konklúzió vagy sokat kell alkudni vagy el kell engedni a kezét(meg se kellett volna fogni).900e árból alkudtunk is rendesen, de utólag életem legrosszabb döntése volt elhozni. Friss vizsga volt az autón, így az első futóműbe csak toronycsapágy csere volt, hátsó futómű komplett csere. Kapott felújított generátort, önindítót, generátorékszíjat görgőkkel műanyag biz-basz konzollal, komplett vezérlés, egy elb@szott gumicsövet a turbó és a kartell között (nem gyári gumi cső volt powertappel rögzítve), szűrő, olaj csere, némi kipufogó javítással fűszerezve, ja és hátul fékcsere is volt. nos ez anyag+munkadíj 650eFt volt. Az egy dolog, hogy a vákuumcsövet nem rakták vissza a turbóra és az amúgy is "bika" autó harmatgyenge lett, ez legalább lehetett orvosolni. Ezután a fűtés csak langyit tud, de az utastérben büdös van. Porlasztók hangja elég karcos, gyanúsan csere lesz - jó képességű szegedi szerviz ezt nem tudta megmondani, de előtte a másik témakör az automata váltó, ha másért már ezért nem kellett volna megvenni. Minden egyes indítás után a 2-es és a 3-ast csak 2500-3000 között hajlandó elváltani, ha ezt egyszer eljátszom utána működik rendesen. Persze diagnosztika ezt dobta ki: előválasztókar modul seb. fok felismerő modul tápfeszültség hibáját ismerte fel. Volt olyan automataváltó szerelő, aki meghallotta Vaneo? Bocsi, de nem vállalom! Ez most van folyamatban, utána jön a porlasztó csere. Vajon ha ezeket megcsináltatom legalább sokáig ki fog szolgálni? Megáll a javítási költség 1 millánál? jelenleg a 600eft-ois autóra ugyanennyi rá lett költve és el lehetne adni váltóhibásan 400e-ért. Ez igen! Ha valaki ezen sorokat olvassa, én azt javaslom, hogy ezt a típust biztos felejtse el, van benne sok jó dolog, ami miatt a kis puttonyos A merci szimpatikusnak tűnik, de inkább lapozzzzzz! Egy barom vagy ha megveszed! Konkrétan úgy érzem, hogy minden egyes forintot, amit erre a fosra költök azt a gyerekeimtől veszem el, bár nem vagyok gazdag, de csóró sem, de ez pénzkidobás!!!!!!!!! Ha akarnék egy szép napot magamnak, akkor kivinném bp mellé egy mezőre és alágyújtanék, hogy legalább egyszer szép legyen a naplemente!

Hibalista

- sok(k) minden, félautó

Ide hordtam szervizbe

hagyjuk

Értékelése:

Másik szerelő értékelése

nem vállalja, hagyjuk

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003
Kényelem (5) Használati időtartam 10 év
Teljesítmény (1) Km vásárláskor 190000
Megbízhatóság (1) Vezetett km 4500
Szerviztapasztalat (2) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? volt már sokminden uccsó impreza Következő autója? biztos, hogy japán benzinsen szívó technika, akár régi is!
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (3.5/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mercedes-Benz Vaneo 2002

További ítéletek (11 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)