Tökéletes transzporter
Az autó 4,5 éves most lesz eladva 470 ezer olyan kilóméter után amit szerintem más autó teljesíteni ilyen kevés hibával nem tud. Csak címszavakban: autópálya, terepezés, földút, utánfutó, sárdagasztás stb.
Az autót családi vállalkozáson belül munkaautónak használtuk 8 személyes kivitelként ritkán használtuk, mert a szerszámok és vasak miatt legtöbbet 5 üléssel futotta. 170et még mindig megy de ekkor még nincs padlón. 470ezer km után sem eszi az olajat a kuplung még a gyári... a lengéscsillapítókat elöl 450ezernél cseréltük a hátsót is cserélni kell majd de ez már az új tulaj feladata lesz.
Az autó rengeteget futott földúton ennek jelei is vannak a kaszninak nőtt a szélzaja mivel földúton nemkicsit inog a kaszni a zsanérok gyengültek az ajtók nyikorognak stb. ez olyan 120-140nél már kezd zavaró lenni.
a 470 ezer alatt 2szer kellett féktárcsákat cserélni egyszer injektorokatezek amik nagyobb összegek voltak. Amúgy meg csak olajcsere meg apróságok.
- injektor, kp zár, generátor csapágyas lett, lengéscsillapító, kipufogó, egyéb kis apróságok
Jászberényi és Bajai márkaszerviz
egyértelmű hogy nem olcsók de jól dolgoznak, mindig átvizsgálják az autót és korrektek
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | scudo lg 2.0JTD | Következő autója? | Mazda BT-50 |