Autók » Mercedes-Benz » V (1996-2004)

V 112 CDI

Presztízs tehergépjárm?

Ujonnan vettem, így elég komoly összeggel csökentette a bankszámlámat.(több mint 6 misi volt 99ben!) Ennek (és persze a Mercedes márka hírnevének) tudatában gondnélküli autózásra számítottam! Sajnos ez a számítás nem egészen jött be.... Nem akarom ok nélkül szidni, mert a mai napig a szívem csücske, de elötte egy fapados f astrám volt amibe 120.000 km-t tettem bele egy nyekkenés nélkül...

Vitommal sajnos többször is fel kellett keresnem a szervízt
a kötelez?en el?írt intervallumok között is:
-garanciában cseréltek benne váltóbowdent
-turbó sajnos garin túl adta meg magát, ennek ellenére "hálistennek" csak a 20%-át fizettették ki velem, meg persze a cserét
-az injektortömítés egy 15 -azaz tizenöt!!!- forintos alkatrész amib?l a szakszervíz képes 70.000 Ft-os végszámlát csinálni. (ez azért kicsit rosszul esett, bevallom)
Hibái ellenére mégis állítom, hogy nem bántam meg a vételt. Kategóriájában jó a teljesítménye, a kényelme, a formája, és a fogyasztása is! 7,5 liternél többet nem tudtam vele sose megetetni, még klímával +full terheléssel sem! (igaz: ritkán padlózom)

Akárki akármit mond, szerintem ez egy jó KISÁRUSZÁLLÍTÓ! (50 és 150 között az autók többségét a mai napig tudja alázni...)

- -turbó
- -injektortömítés

Csak szakszervízbe hordtam

Fenntartási költség (5) Évjárat 1999
Előző autója? astra Következő autója? talán T5-170LE-400NM :)
Verdikt (6.5/10)

Mercedes-Benz V 1996