"Inkább ne!"
Cégünknek fontos volt, hogy olyan céges autót válasszon ami cipelni is tud, de reprezentatív is.
Ezért választottuk a Vitot ´97-ben.
Nagyon ment!
Üresen minden személyautót lehagyott az els? métereken, ezzel soha sem volt semmi gond.
Igazából a gondok az elektronika területén (lásd 10x cserélt izzók) és a m?szerfal világítás miatt voltak.
DE!
ami a legszörny?bb és évekre kiírta magát a Mercedes mint márka a szívemb?l (el?tte nagy Merci fan voltam) hogy 10 000 km volt benne, amikor a sebváltó 2 esben a kezemben maradt szó szerint!!!
A legnagyobb baj, hogy mindez Ausztriában történt és hazatelefonálva (mobil Ausztriából 98 ban...) sikerült egy ottani Mercedes szervizt találni mivel 2esben maradt az autó és se ki se be (mivel a kezemben volt a sebváltó:) így eljutottunk egy ottani szervizhez ahol kijavították az autót (nem garanciálisan pedig az volt) szolid 20 000 ATS-ért!
Kés?bb valahogy az összeg le lett rendezve, de az, hogy egy Mercedes 10 ezer kilométernél ezt produkálja elvette a kedvemet a márkától, pedig akkor még hol voltak a kerek lámpás mercik problémái...:-)
ui: Amikor akartunk mégegyet venni , a márkaszervizben félrehívott a szerel? és mondta bármit csak ezt ne!
Így vettünk Berlingot helyette, az árából kett?t.
- Sebváltó, világítás vagy 10x, müszerfal világítás rengetegszer.
Budafoki úti MB Autó
Fenntartási költség | (2) | Évjárat | 1997 |