Autók » Mercedes-Benz » V (1996-2004)

V Vito114

Dagi dögnek hívtuk, megbízhatatlan dög volt

Tekintélyt parancsoló dög, benzin-gáz üzemben használtam szinte végig. Erős mint a bivaly, 143 LE, és nagyon szép nagy felnikkel és gumikkal, sötétített ablakokkal. Ennyi a pozitív rész. Szinte ideális Murphy mobil( ami elromolhat, az el is romlik), az utolsó hónapokban már szinte rettegtem, mi romlik el éppen. Vezetni egy hónapos megszokás után nem volt túl rossz, de a kuplung nagyon kemény, leszoktam a puhatalpú cipőkről. a kormány meg úgy állt, mint a buszokban, gyárilag nem jár hozzá a dönthetőség. Annyira megbízhatatlan volt, hogy az eladás napján a vevővel mentünk az eredetiség vizsgálatra, útközben a hűtőventillátor nem indult el, szerencsére csak a csatlakozót kellett kontaktspray-vel befújni.

- Motor dugattyúcsere, benzinszivattyú,vízpumpa,kipufogócsonk elrepedt, gyújtáskapcsoló, gyújtó trafó,-kábel, ajtóban eltörtek a vezetékek(központizár+ el.ablak), ajtózár, önindító, bicskakulcs (50.000 a gyári), stb.

Bosch szervíz Hanácsek és tsa.

Fenntartási költség (2) Évjárat 1998
Előző autója? Partner 1.9D Következő autója? Mazda MPV