207D sárkányom (süsü): nem villám, de nem is csiga!
2004 őszén vettemés hát nem volt valami jó börben szegény de tulajdonképp csak a karosszéria volt az idő áldozata. ugygondoltam megéri elég olcsón kínálták és hát megvettem. nem bántam meg! a lakatos munka könnyű volt meg nem is drága mindent lehet hozzá kapni szerencsére olcson és tényleg olcsón vannak az elemek! lelett fujva is az egész és hát szép kis buszocska lett belőlle. vizsgáztatni is kellett csak a hátsó fékket kellett megcsinálni vizsgára.minden más jó volt. azóta csak használom néhány apró hiba jött elő csak biztosítéktábla rosszalkodott (kontakt hiba) kilett cserélve újra vito gyárira 3500ft aztán volt árvír a dunánál és hát át kelett menni a vizen nem kicsin! de semmi baja nem volt lásd kép lent. csak annyi lett utolag nem szerette az önindító e vizet benne maradt és azt mondta nem indítok(elvolt tömödve a inditonak a pici lukacskája alul ennyi volt a hiba ) kis tisztítás és már megy is tovább.A hasmagassága jó de nem terepjáró de a difizár sokat segít rajta télen főleg. a fűtése kicsit gyenge bár én fázós vagyok de kb 15 perc után már elviselhető.teljesítmény? hát az előző autom egy tolyota carina volt 130lovas ahoz képest haggyuk de nem lehet összehasonlítani a kettőt. ő70 le nem sok egy 2t autohoz de kellemeset csalódtam! elég fürge ahoz képest hogy sima szívó dizel. voltam vele az országba sokfelé és simán viszi a 120 at többet is de akkor már zajos. szoval röviden én nagyon szeretem télen is jól indul nagyon. én nagyon szeretem és sajnálni fogom ha egyszer eladom.
- szilent,önindító,biztosítéktábla,gátló.hátso híd szimering.
Dalos és fiai kft solymár
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 1986 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 220000 |