Autók » Mercedes-Benz » Sprinter (2007)

Sprinter 318 cdi

CSAK 318CDI nekem nem kell más!!!

Nagyon-nagyon szeretem mert nagyon megbízható,már több mint 800000km van benne!!!!!!(szerintem ez önmagáért beszél)jól megy és öröm vezetni,nagy raktere van.Szeretem a 3000Cm3-es V6 hangját, Az adaptív ESP,ABS,ASR,EBV,BAS, NAGYON JÓL TESZIK A DOLGUKAT FŐLEG TÉLEN CSÚSZÓS ÚTON, már töbszőr segített, ahol már egy alap furgonnal biztos elszálltam volna!!!! Aki mercedes sprinterben gondolkozik és megteheti az vegyen 318cdi (v6-os motoros sprintert)nekem nagyon bejött,még ha drágább is volt! A kisebb motorrol szerelt sprinterekről már több rosszat hallottam nagyon sok volt motorcserés!
Ezt írtam régebben róla,de most léptem át az 1000000km-t az az egymilió kilómétert!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

- csak a kopó alkatrészek, a motorjához még hozzá sem kellett nyúlni!!! Ja és időben lecseréltem az olajat (25000km), és a szűrőket!!!

Fóti merci

Fenntartási költség (5) Évjárat 2007
Előző autója? régi öthengeres 316-os és 416-os Következő autója? Sprinter
Verdikt (8.4/10)

Mercedes-Benz Sprinter 2007 (2009)