Autók » Mercedes-Benz » Sprinter (2007)

Sprinter 311 CDI

"Az autó elején csillag van :) "

311 CDI, direkt nem vettem nagyobb motorosat, 3 db van ebből a szériából a cégemnek. Mindhárom 300 ezer km felett futott. Nagyon megbízható autó, jó a fogyasztása kb. 9-10 liter körül,de persze ez max 110 km/h átlaggal. A kategória társak közül van ami jobban fogyaszt pl. Renault,Fiat,Peugeot és a hideg futkos a hátamon Citroen. Sajnos tapasztalatból mondhatom,hogy már mindegyik "jól fogyasztó tipus" ipari hulladék állapotban lenne ennyi futásteljesítmény után,és az árkülönbséget nem hozza vissza a fogyasztás különbség,ami max 1,5 liter. Ezért kel Mergát venni!
Kisebb hibái voltak,de ez még mindig autó és jól működik, van olyan 313 Cdi Sprinterünk 2005-ös ami 750000 km-t futott....és még mindig dolgozik! Erre van egy nagyon jó autókereskedő szleng:"Az autónak csillag van az elején :)"

- Generátor 250.000-nél

Pappas

Fenntartási költség (10) Évjárat 2008
Előző autója? Sprinter Következő autója? Sprinter
Verdikt (9.8/10)

Mercedes-Benz Sprinter 2007 (2009)