Tökéletes autó
1 hónappal ezelőtt érkezett meg az autó Németországból, magyarországi kereskedésben vásároltam. A létező összes extrát kértem az új mercibe. És itt jön a lényeg a MOTOR. egyedi készítésű, plakettal ellátott AMG motor. 525 Le 630Nm nincs mit ragozni, egyszerűen fenomenális. Úgy gyorsul ez a 2070 kilós autó, mint egy igazi versenyautó. 4.6 s alatt van százon és mire ezt felfogtad már 160 km/h-nál jár. 250 km/h-ig úgy tekeri az órát, hogy azt hiszed valami zárlat van, mert hihetetlenül gyorsan felurik a végsebességig. És ezzel párhuzamosan a hanghatás semmihez nem hasonlítható, a fordulatszámmérő 6500 - 8000/min között ugrándozik és arcodon a mosoly levakarhatatlanul ráolvad az arcodra. Igazi királynak érezheted magad benne, nincs ellenfe az utakon ennek az autónak. 20" felniken gurul, állati peres gumikon. Ja és van az autóban rajtelektronika:) A fékei akkorák, hogy a 18" felni rá se menne és kegyetlenül harap. Mindenkinek ajánlom aki megteheti, hogy cserélje le régi mercijét vagy akinek még nem volt vegyen most Mercedest.
- Olyan új az autó, hogy nem volt minek elromlani rajta
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2008 |
Előző autója? | S 500 | Következő autója? | CL 63 AMG |