Autók » Mercedes-Benz » S (2005)

S W221 500L

Nem is tudom,szeretem, vagy mást nem ismerek ?

Felemás viszonyom van velük kapcsolatban. 28 éve van Mercedesem. a W140, W220, W221 (mostani ) nagyon tökéletes autók, fényévvel több mindent tudnak mint a régiek csak 10 év felett költségesek és főleg az elektronika javítása nem megoldott. Nagy Gabi írta le tökéletesen : ha jó, nagyon jó " Hosszú utakra való,például a hátsó utassal is lehet beszélgetni( long változat ) olyan csendes. 500-as benzin motort ajánlom, mert egyszerű, szívó 8 hengeres majdnem 400 lóerős gép. A W220-as korrodál ami egy Mercedesnél szégyen. A long változat a tökéletes mert sokkal nagyobb a hely hátul és az ülés fűtés szellőzés, ülés mozgatás is tudomásom szerint ezekben van. Drága fenntartani. Újonnan megvenni egy lakás áráért ? 40 millióért ? nem tudom elképzelni, privátban ? Magyarországon ? 10 év felett már 4-5 millióért megéri megvenni ha volt gazdája és nincs benne több mint 300 000 km, és majdnem hogy csak hobby autónak használják.Sajátom jelenlegi autóm W221/500 L/2007.Vétel éve 2018. futott kilométer vételkor 180 ezer, szervízkönyves.

- légrúgók (200 000 -300 000 Ft/db). automataváltó javítás 300 000 -600 000 Ft motorelektronika csere 1 000 000 Ft Hűtők 3 db. 100 000 -200 000

Régi ismerős baráti segítség

Szigetszentmiklós

Fenntartási költség (3) Évjárat 2007
Megbízhatóság (3) Vezetett km 20000
Előző autója? 500L Következő autója? S500L
Verdikt (6.2/10)

Mercedes-Benz S 2005 (2005)