Autók » Mercedes-Benz » S (1998)

S S500

Suhanó Erőd.

Ha vennél más Autót vagy nem vagy fanatikus bálna rajongó akkor ajánlom a figyelmedbe a Lexus LS430. Mivel egy az egyben erre a tipusra a w140 es mercire épült. Nos amit itt is szóvá kell tenni a márkaszervízbe csak akkor vidd ha motor probléma van vagy a váltóban szeretnél olajat cserélni. Amúgy bármit meg tudsz te is megad csinálni rajta. Ma már mindent kapni hozzá és tényleg olcsón űzelemtethető. Csak etetni kell ha ebből a benzines erőditményből kordinálsz avagy jársz, az öreg dizelek már mind elég viseltesek. Bár külföldről sikerrel járhatsz . De csak a benzinest ajánlom. Minden megvan benne ami kell és a biztonság mindenek felett ígéretes és azt kapod amire mindig is vágytál. Soha nem fognak még 1 ilyen autótipust gyártani a lexus is csak 2005-2009 ig gyártotta. mivel tökéletes és nincsen benne hiba. Ma már ez nem üzlet az autógyártóknak. Amit tudni kell így visszakanyarodva a lényegre at ÖT sebességes verziót keresd a 4 sebességes sem rossz igaz soha nem megy tönkre. De a kézi véltós verziót KERÜLD. A mercedes nem tud jó manuális váltót gyártani de megkockáztatom még ma sem ..! nagyon szerethető autó és minden amit ma egy autóban összefoglalható lenne azt ebben mindenképp megleled. Csak ajánlani tudom. És azok kik a fogyasztásáról zengenek ódát ... bármilyen autót veszelé a teljesítmény legyen egyenesen arányos a karosszéria tömegével. Máskülönben azért eszik sokat mert kicsi a motor- vagy túl nagy. Ebből a merciből azaz a W140 széiályából az S600 at kerüld. 12 henger akkora hőt termel hogy minden kábel szétporlad... persze egy idő után. 7-9 év igy gondolkodj. Nos nem nagyon cserilik benne a kábeleket mert drága de ha odafigyelsz és bekened a kábeleket akkor nincsen ez a gond. Nos törödni kell vele meghálálja. Futóművét tekintve igen egy ez teherautó . Nos a 2 tonna az 2 tonna... Nem versenyautó , de olyan ugrik amikor kell és akarod hogy meglepődsz. Ne hajtsd ki a lelkét nem arra való hogy "csapass" vele..! Ezzel vonúlni kell. Legyen benne sok örömöd . Ez autó, és ez az amivel eljutsz kényelmesen A-B be ...

- Apróságokra kell odafigyelni inkább, itt főbb alkatrészek nem romolhatnak el. Ez a második autóm W140 es széirából. És soha nem is akarok mást. Ez fényleg egy Anyaméh. itt körbefon és átölel. Soha nem fogom eladni! Mert ennél nincsen jobb!

És itt a pont ahól nyomatékosan ki kell jelentenem hogy nem szabad elhanyagólni a babyt. Mert meghálálja.

Fenntartási költség (7) Évjárat 1996
Előző autója? CLK Kompressor Következő autója? LS 430 President