Autók » Mercedes-Benz » S (1991-1999)

S S 320

A hatalmas, megbízható bálna

Régi nagy álmom volt,hogy egy ilyen autót birtokoljak.Mindig örömmel tölt el amikor beleülök és vezetem.Árad belőle a biztonság és a luxus amikor beleülök a hatalmas bőrülésekbe,óriási belső,talán a legnagyobb karoszéria.Olyan csönd van benne,mintha nem is menne a motor!A szokásos kopó alk.részeken /olajcserék,gyertyacsere,fékbetéteken /kívül csak az alapjáratimotort kellett cserélni,bár én már úgy vettem,hogy rossz volt.Nekem bőven elegendő a 320-as motor ereje.A fenntartásról annyit,hogy nem szabad olyanoknak hinni akinek még nem volt bálnája mert azoknak csak az van a fejükbe verve amit a Magyar társadalom elfogadott,hogy nagy autó nagy motor,sokat eszik sok a fenntartás bla-bla...Ezt csak az tudja aki próbálja!Nekem:fogyasztás 10-11L/ennyit képes megenni bármelyik kétezres mezei autó/kötelező:5017ft/ngyedév B10,teljesítményadó:26000ft/év.Óvakodni kell a leharcolt példányoktól,de a megfelelő karbantartású autó az meghálálja a törödést és akkor nem lehet benne csalódni.Aki ezeket figyelembe véve szeretne egy ilyen autót annak csak ajánlani tudom!

- Alapjárati motor:30000(bontott)azóta tökéletes.
- Központizárkompresszor:15000(javítás)

Rokon szerelők javították ill. cserélték a kopó alkatrészeket.
AUTOTEST KKT.VERPELÉT Dimitrov út 35.

Alapjárati motor javítás-csere:Várhegyi autószervíz EGER

Fenntartási költség (8) Évjárat 1993
Előző autója? W 126 Következő autója? Nem tudom,de a Bálna marad.
Verdikt (7.9/10)

Mercedes-Benz S 1991