Autók » Mercedes-Benz » Ml (2006-2014)

Ml 320 CDI facelift

A válságban is van valami jó :)

Előző autóm egy ML 270 CDI (2003) volt soros 5hengeres dizel... Ez a ki indulási pont. Most megengedhettem magamnak hogy lecseréljem, nagyon gondolkodtam az X5-ösön, Q7-est is kiprobáltam, de azt én se gondoltam komolyan:) XC90, Range Rover sport, de szivembe egyedül az ML tudta belopni magát. Egyszerü letisztult a belseje,mégis modern és luxus, igazi Mercedes. Szoval a döntés rá esett, nem bántam meg egyáltalán, a V6 dizel zseniális, ehhez a kasznihoz lehet még kérni 420as V8 dizelt is de szerintem ez ideális. (510Nm, 224Le) a 7 sebességes automata (7 g-tronic) csodálatosan teszi a dolgát, ha a gázpedál hirtelen a padlofelé közelit azonnal tudja a dolgát! Viszont ha a kick-down ponton átrugja az ember akkor tétovázik aztán hatalmas vehemenciával szaggatja maga alatt a bitument (a kormány mögötti váltógombok szerintem teljesen fölöslegesek, főleg egy nagy utazó dizelnél, az AMG-nel oké :) ) A hangja leirhatatlan (főleg az elözö sor5ös csattogo 270 CDIhez képest) Airmatic légrugos, hihetelen módon vasalja az utat comfort állásban sportban viszont jobban tart kanyarban stb, érezhető a különbség. A belseje letisztult Artico börkárpittal szerelt,(már ráncosodik, pedig 85kg vagyok) a hifi szent és sérthetetlen harmann/kardon logic7. a navigáció kicsi benne, de szines a kijelző, a bluetooth megtalálja a telefont névjegyzéket átmásolta 20perc alatt, és azota klappul müködik minden. Emlitést érdemel a kanyarfényszóró, elösször azthittem hogy egy lehúzás, csalodtam, nagyon jo és hasznos. Imádom egy rossz szavam se lehet rá... sokan gondolják hogy a nadrágom is lezabálja, erröl annyit hogy szeretek dinamikusan vezetni szoval párszor meglendülünk de 11,7 fölé tornázni nem igazán lehet(ebbe autopálya is volt No.-ban ) a faceliftes modell külseje meg ugyan az ami megjelnt 2006-ban más a lökhárito elöl hátul uj ledes hátsó lámpák meg a tükrök nagyobbak lettek, a kormány alján végig fut az ezüst diszléc ennyi. a világválság kirobbanása után vásároltam nemsokkal, az ára hihetelenül kecsegtető volt, ezzel a sok extrával a lista ár fölött volt nemsokkal. egyenlőre semmi gond sincs vele, ha bármi lesz igérem megirom nektek! :)

- Hála istennek semmi egyenlőre.

Jász-Plasztik Autócentrum 4 órahosszáig cserélik az olajat...

Fenntartási költség (4) Évjárat 2008
Előző autója? ML 270 CDI Következő autója? talán ML :)
Verdikt (7.7/10)

Mercedes-Benz Ml 2006 (2006)