Autók » Mercedes-Benz » Gl (2005)

Gl 450 4matic

Szerencsétlen találkozás után gyors összeköltözés

használtan vásárolt Porsche Boxter S-m (2005) kb. 100 km megtétele olyan jeleket kezdett produkálni mintha nem lenne rendben az autómata váltója... Visszavittem a kereskedésbe és ők azt javasolták hogy a viták elkerülése végett adjam vissza a Porschet és válasszak valamit. Mentem egy kört a 450-s GL-lel és szerelem lett első kormánytekerésre. Régen Mercis voltam de ez az autó felülmúlja talán régieket is...
Azóta is köszönöm a sorsnak, hogy gond volt a Porscheval és hogy korrekt volt a kereskedő. Kicsit ódzkodtam, hogy én sportos, kétüléses autót szerettem volna és most egy nagy SUV-ba fogok ülni. De nem volt hamis a fellángolás amit a próbakörön éreztem. Minnél többet használom, annál jobban szeretem! Minden együtt töltött km, öröm. Nem úgy a (sűrű) tankolások... :))))
Csak is benzines jöhetett szóba nálam. Ez egy amerikai kivitel. Az előzó gazdája nagyon szerethette, mivel "megajándékozta" egy gyönyörű kivitelű alcantara bőr plafonnal. Ez sokat dob rajta és nagyon jól is áll neki.
Ami meglepett, hogy a 340 lóerő és a négykerékhajtás kombó piroslámpánál olyan dinamikával indítja el mintha nem egy 2 tonnás batár lenne, hanem egy sportautó.
Imádnám a V8 hangot, de az autó annyira le van szigetelve, hogy alig szűrődik be az utastérbe... :(

Mindenkinek csak ajánlani tudom a típust és ezt a motort! Legutóbbi autóim mind erős, kabriók voltak, de ebben a nagy dögben mégis jól érzem magam, még akkor is ha sietni kell városban vagy városon kívül.

- középkonzol fiók, szervószivattyú

Fenntartási költség (7) Évjárat 2007
Előző autója? Boxster S Következő autója? GL
Verdikt (8.4/10)

Mercedes-Benz Gl 2005 (2005)