roman utak??? milyen az:)??
hat szoval!! eloszor is szeretnek elnezest kerni az ekezetek hianyossaga miatt!! romanibol irok!
160 ezer km-erel vettem austriabol !! minden tokeletesen mukodik rajta!!! most vittem szervizbe kb 1 honapja es egy diot kelett kicsereljenek es azon kivul volt egy nagyobacsak problema!! a szamitgep nem jeleszte hogy a kapcsoloszekrenybe olajat kell cserelni ( triptronic 5 seb) (de alitolag ez igy van megoldava) es e miat
nagyon megsurosodott az olaj en meg meg 30 000 km ugy jartam vele es valtasoknal berezgett az egesz kocsi mintha trobitalnanak a kocsiba! es ki kellett mostnai 3 szor egymas utan a kapcsoloszekernyt ( 150 ezer ft) de eszt en nem veszem hibanak mert ez nem az:) gyakrabban kelett volan vigyem atvizsgalasra na de ennyi. es roman utakon jarok es a futomuvel semmi baj nem raz es nagyon stabil! a 2.2es cdi motor lehtne erosebb de vigasztal a nagyon alacsony fogysztas .ha nagyon higadt vagyok le tudom vinni 5.4-re de az azert ritka de evela motoral is megy 230-at siman! szoval nagyon szeretem!!! en csak ajanlani tudom
- 210 ezer kilometer csak egy dio ami 5 ezer forint de ezen kivul semmi!!!!!!!! es ez nem vicc!! hozzateszem hogy 160 ezret austriaba jart es en 50-et raktam bel romaniba ugyanis itt elek:D jo mi? de persze kopo alkatresz de az semmi :P
debrecen- mercedes szervizs
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2003 |