Kiszamithatatlan luxus
Nagyon lassan lodult meg a joszag a kaszni nagy sulya miatt. Ha felfele indultam a meredek utcan, majdnem megallt, mert a computer probalja megallapitani, hogy mit akarok csinalni. Ha jol odaleptem, akkor kiugrott, mint az allat. A nagy suly viszont iszonyuan jo stabilitast ad az autonak. Az index helyett allandoan a tempomat-ot kapcsoltam be, mert az esik kezre az indexelesre. Bena az elhelyezesuk. A visszatero hibas computer jelzes elveszi az ember biztonsag erzetet. Ha nem lett volna ez a problema, akkor talan meg meg is dicsertem volta az autot. De most mar ertem a Lexus sikeret az USA-ban. Az nem csak luxusauto, de megbizhato is.
- 40000Km-nel a 12 gyertyat ki kellett cserelni, mert a dealer szerint "a computer azt mondta". + olaj es szurocsere 180000Ft
- Visszatero problema volt, hogy a kijelzo elektromos hibat mutatott, amelyet csak a dealer-nel lehetett resettelni. Ha nem vittem be azonnal, rovidesen az akku lemerult es az auto nem indult. 1x a Szep utcai tepsi garazsbol kellett kihalaszni egy 8 meteres bikaval, 1x a garazsombol kellett beinditani. (Ezutan csak 1. sebessegben volt hajlando menni Adyligetrol a Karpat utcaba. 1X emiatt az akkut is lecsereltek a Karpat utcaban 50000Ft-ert. Az egyik otlet az volt a Karpat utcaban, hogy zarjam le az ajtokat a garacsomban, mert az is lemeritheti az akkut. Kiiktattuk a rablasgatlot, hatha megoldodik a problema (marmint a Pappas) Amikor mar kb 6.szor tortent meg a hiba, eladtam es vettem egy 1.6-os Honda Civic-et.
Arendas - Solymar 12 gyertyacsere + 1 resetteles
Nagyon udvarias kiszolgalas, de a resetteles utan nem tudtak rendesen beprogramozni az auto computerjet. Azaz szolni kellett, hogy nem mukodik a radio meg egyebek.
Pappas - Karpat utca
Lovesuk nem volt, hogy mi okozza a visszatero problemat. Azert minden alkalommal felszamoltak (10,000Ft-ot?) a diagnosztikaert, ami termeszetesen az adott idoben OK volt.
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | FX35 | Következő autója? | Honda Civic 1.6 AT |