Gusztustalan garanciális hozzállások egy büdös döghöz
Ez már a sokadik Mercedesem és ebből a tipusből is már a második.Ez egy E220 CDI T tipusu igavonó.Az előző az taxi kivitel volt, de miután már sok volt benne a kilométer lecseréltem egy fiatalabb és Jóval kevesebbet futott darabra.Bár ne tettem volna!
Az újnál -ami most töltötte be a 4.-ik évét-rengeteg próblémával kerültem szembe.Előszőr is rohad!!!Ez a Mercedes minőség?30 év átrozsdásodási garancia?Miután az autó szervizkönyves volt -igaz egy szerviz itthon márkafüggetlen szervizben lett elvégezve, ahol Ők hivták fel a figyelmemet a rohadásokra!-irány a márkaszerviz.Ott 5 hét után elutasitották a javitást mondvacsinált dolgok miatt!Ennyit ér a garancia Mercedes módra!
Az elektronika bármikor bármire képes ,de mire számitógép közelébe kerülsz semmit nem tudnak kiolvasni belőle, csak a vállukat vonogatják.
A 4 zónás klima még soha nem tudta normálisan lehüteni az utasteret, csak iszonyú zajjal szeretné tenni a dolgát.Azt mondták ez ilyen és kész.
A gyári tolatóradarban 2 havonta adja meg magát valamelyik érzékelő/darabja 20.000-ft/, az utángyártott és utólag beszerelt sokkal megbizhatobb.
A fogyasztást még országuton sem sikerült levinni a gyári adat közelébe tempomattal sem.A városi kb 10 liter télen-nyáron Budapesti közlekedésben.
Az ajtókárpit mint egy olcsó vacakban összegyürödik,a bőr hullámosodik és megnyúlik.
Ez az autó mitől több mint 10millió forint?
- Főleg -4 éves létére- rohad!
- Megbizhatatlan elektronika.
- 4 zónás klimást soha!
Pappas Autó Magyarország
/csak ha sok kidobni való pénzed van és nem akarod a garanciádat érvényesiteni/
Mercedes szervizekben dolgozó -otthon is dolgozó- mesterek
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 2005 |
Teljesítmény | (5) | Km vásárláskor | 172000 |
Előző autója? | Mercedes-benz | Következő autója? | nem tudom,de ebben nagyot csalódtam |
Verdikt | (2.5/10) |