A SZÉPSÉG
E 270 cdi 5 sebes automata 177 LE, 425nm, gyorsulás 9,1 sec
végseb 245km/h óra szerint (ez szép akkor is ha csal az óra)
brilliant silber metal, gyönyörűség. Elegance felszereltségű volt az autó elég jól extrázva (pl fekete bőr, kis navi, tel, tetőablak,tolató radar, stb) és gyönyörű barna fabetétes belső, ilyen egy igazi merci. Xenon nem volt benne, én utólag vettem bele gyárit, 125 ezerért, nagyon megérte ég és föld a különbség. ajánlom mindenkinek
Szerintem az autó nagyon jól ment a súlyához és a motorhoz képest. A motort kissé nyersnek, hangosnak találtam ( 5 hengeres) /egy 6 hengeres szebben szól ez igaz/ de egyébként nagyon jó moci. Én sokat jártam országuton ezért 6,5 l körül volt a fogyasztása, városban inkább 11 körül, ezt egy kicsit sokaltam de hát nagy kasztni, automata...
Az autó baromi kényelmes (merci na) 1200 km vezettem egy huzamaban (Olaszból Debrecenbe) meg se éreztem, pedig még csak nem is multikontur ülés volt benne.
Nekünk kicsit több mint másfél év alatt semmi hibája nem volt kivéve a kilincset, amit garba megoldottak, szóval nem mondhatok rosszat. Itt ajánlanám mindenkinek a titkot: olajcsere a legjobb olajból időben! premium üzemanyag az OMV-től! 30 forinttal drágább de 8 éve használunk cdi motort és egyiknek se volt még baja.
Ismerős vette meg és nagyon szereti azóta se volt gondja, tudomásom szerint már 50 ezret tett bele azóta.
Előtte w210 e 220 cdi-m volt, még mindig a családban van és még mindig hibátlan ( a titok fent van leírva) most e320 cdi-m van v6 224 le 7 seb változat az egy igazi álom.
Nekünk nagyon bejött a MERCI, lehet szerencse de én inkább azt hiszem az hogy nem bánunk paraszt módon az autóval.
Sokan (ismeretségi körömből is) csodálkoznak, hogy füstöl a kocsijuk, nem megy, stb. Ja kérem romám- ukrán üzemanyaggal, gagyi olajtól nem kell csodát várni, van olyan haverom aki 54000 km!!! keresztül nem cserélt olajat...
- bal első kilincs (garanciális volt)
Debrecen. újhelyi II Kft
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |