A legjobb és a legszebb Mercedes
a kocsit imádom. elpusztithatatlan. nem ez az első mercedes és nem is az utolsó volt már olyan is amit nem ennyi kmel vettem de hát most ép igy jöt ki. nekem még egy mercivel se volt komoly problémám ! ezt az autót németországban vettem az elözöket is és egyikel se volt bajom. ebben az autóban egyet nem szertek hogy gyenge nem huzz olyan jól én megszoktam hogy beletapadok az ülésbe. az elözö mercim 320 cdi volt azaz elötti 270 cdi lehet hogy ezért furcsa . az az igazság hogyvolt már 4 e osztályom volt 96 os 99 és a két cdi motors meg 2000esek voltak mind jó volt . egy dologért viszont ez a kedvencem a formája gyönyörű és imádom ahogy megyek vele az a mercedes érzés akinke iylen van az érzi. én az összes mercimet kb 300 ezer kmel adtam el sok volt benne mikor mevetem mindegyikbe 150 ezer fölött és rengeteget utazok szóval hamar bele is ment a km ezért cserélgetem sürön. de ezel olyan jó utazni hogy leírhatatlan. most tervezem egy új váráslását e 320 2003 ast néztem ki berlinben mikro üzleti úton voltam .az lényeg hogy eddig azt hitem a 124 es volt a kedvencem mert volt belőle 2 és imádtam jobban mnit az e osztáylt de mióta meg vna ez változott a véleményem.
- nem volr vele sok probléma látom itt mindenkinek baja voltg az automata váltóval enyémnek semmi baja nincs pedig már lassan 300 ezer lesz a kocsiba pár aprób híbám volt nem votl vészes
nem szakszervizbe hordtam
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2003 |