The Mercedes Maffia Car
Az autó 1,5 évet állt.Miután megvettem: reflektorom elment,komplett kormánykapcsoló csere(50ezer),4 db lengéscsillapító csere(160ezer),4 fékbetét csere(70ezer),elektromos fejtámla javítás,ködlámpa,féklámpa javítás,napfénytető javítás,motorolajcsere,légtömegmérő csere(100ezer),új nyári gumik.A matt színe miatt polírozás,első-hátsó lökös fényezése a parkolási festékhiányok miatt.Üvegfóliázás,hogy fiatalosabb legyen.Amikor mindez meglett (450 ezer) akkor mondtam rá h most korrekt autó.Amúgy rohadás semmi nincsen rajta,extrákkal jól tele van lőve.Most meg vagyok vele elégedve.Aki azt mondja hogy a 280 as lomha meg lassan vált meg bla bla....az vegyen bele egy új légtömegmennyiség mérőt(99980ft)és utána gondolja át még egyszer.Az enyém megy mint a disznó,sőt eléggé szaporán is vált ha úgy lépek neki...:D Fogyasztása városban 14, országúton 13,5 , autópályán 12!
Nagy kényelmes,rendbe rakod vigyázol rá,meghálálja!
A 4matic nem rossz,de számolni kell azzal h többet fogyaszt az autó és az első lengés csillapítók nem 30 ezer/db mint a hátsó kerekesre hanem 53ezer/db.
- Lengéscsillapítók,fékek,ködlámpák,kormánykapcsoló,napfénytető,elektromos fejtámla,légtömegmérő...a többi nem jut eszembe:D
Adinol Kft,Nagykanizsa
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1999 |
Előző autója? | Passat 1,9 Tdi 1997 | Következő autója? | Mercedes e-classe avantgarde 320cdi 4matic |
Verdikt | (6.8/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)