Autók » Mercedes-Benz » E (1995-2002)

E E-classe 280 V6 Avantgarde 4matic

The Mercedes Maffia Car

Az autó 1,5 évet állt.Miután megvettem: reflektorom elment,komplett kormánykapcsoló csere(50ezer),4 db lengéscsillapító csere(160ezer),4 fékbetét csere(70ezer),elektromos fejtámla javítás,ködlámpa,féklámpa javítás,napfénytető javítás,motorolajcsere,légtömegmérő csere(100ezer),új nyári gumik.A matt színe miatt polírozás,első-hátsó lökös fényezése a parkolási festékhiányok miatt.Üvegfóliázás,hogy fiatalosabb legyen.Amikor mindez meglett (450 ezer) akkor mondtam rá h most korrekt autó.Amúgy rohadás semmi nincsen rajta,extrákkal jól tele van lőve.Most meg vagyok vele elégedve.Aki azt mondja hogy a 280 as lomha meg lassan vált meg bla bla....az vegyen bele egy új légtömegmennyiség mérőt(99980ft)és utána gondolja át még egyszer.Az enyém megy mint a disznó,sőt eléggé szaporán is vált ha úgy lépek neki...:D Fogyasztása városban 14, országúton 13,5 , autópályán 12!
Nagy kényelmes,rendbe rakod vigyázol rá,meghálálja!
A 4matic nem rossz,de számolni kell azzal h többet fogyaszt az autó és az első lengés csillapítók nem 30 ezer/db mint a hátsó kerekesre hanem 53ezer/db.

- Lengéscsillapítók,fékek,ködlámpák,kormánykapcsoló,napfénytető,elektromos fejtámla,légtömegmérő...a többi nem jut eszembe:D

Adinol Kft,Nagykanizsa

Fenntartási költség (8) Évjárat 1999
Előző autója? Passat 1,9 Tdi 1997 Következő autója? Mercedes e-classe avantgarde 320cdi 4matic
Verdikt (6.8/10)

Mercedes-Benz E 1995