Schwere Panzerwagen
Szerettem...útáltam...IMÁDOM!
Először is egy jó tanács azoknak akik ilyen Mercire váltanának - nézzétek meg nagyon jól és messziről kerüljétek el a vonzóan olcsó darabokat (értem itt a 2M alatti,v vmivel felettieket)! Sajnos beleestem ebbe a hibába (az enyém 2.3M volt), szép csili-vili, amennyire ertettünk hozzá körbejártuk, szokásos kereskedői beetető duma felár nélkül járt hozzá, hogy ilyen meg olyan jó a járgány, jaja...hülye aki elhiszi, elhittem :( Pár száz km múlva kezdődött is a buli, havonta min. egyszer dekkoltam hosszabb távon a szerelőműhelyben, -100e...-130e...-80e...-140e...-40e, ööö mennyi is ez már? Szóval 7 hónapja van meg, de csak az utóbbi időben sikerült felhőtlenül használnom, addig nem tudtam nyugodtan hosszabb távra menni vele! Most végre jó, kicseréltem benne mindent aminek eljött az ideje, MOST már megy mint ÁLLAT! Pedig azt hittem nem tudom kivárni ezt a pillanatot és aladom, hogy a tökéletesség elérése előtt egy lépéssel csináljak vkinek jó vételt! De elég a rosszból, végre lehet élvezni az autózást, tőlem megkapja a legjobb alkatrészeket és fogyó anyagokat! Olajat egyáltalán nem fogyasztott a két olajcsere között, szép nyugodtan ringatja utasait, ennél kényelmesebb kocsim sem volt még, az automata szinte észrevétlenül teszi a dolgát, a nyugalom aurája vesz körül benne! Csak ajánlani tudom mindenkienk... megfelelő körültekintéssel! Ha nem volt elhanyagolva, nem lesz vele gondotok, a fenntartása elfogadható és a megbízhatóságára sem lesz rossz szavatok!
- Erre inkább nem emlékeznék vissza! Csak a turbo 140e volt ;)
Best Mobil Kft. - egy erőss közepes, mindent azért ők sem tudnak megoldani és viszonylag drágának találtam őket!
Találtam egy maszekot, ez most már elfogadható! :D
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | Golf4 | Következő autója? | ...most már marad egy jó ideig! :D |
Verdikt | (6.8/10) |