Mindíg számithatok rá
Tökéletes hétköznapi, és ha kell exluzív ünnepi autó egyben. Az év minden napján használom, melóba járni, a sarki boltig is vele járok. Teszi ezt 9 literes fogyasztással, de hosszú úton megáll 7.5-ből is.
Sok mendemondával ellentétben a mercik nem drága fentartásu autók és nagyon is megbízhatóak. A családunkban már sok féle merci volt (W123-tól, C 220 cdi -ig) de még a sokat köpködött CDI-vel sem voltak problémák. Nem értem miért próbálják a márkát mindenféle magukat MERCEDES tulajdonosnak nevezett manyusok bemocskolni! Nem akarom őket kérdőre vonni, de szerintem ezeknek a manyosoknak 90% vaker. Savanyú a szőlő, és beül a golfba. Sok mercis ismerősöm van, és ők is a sokadik használt mercijüket hajtják. Vajon miért! Újonnan biztos, hogy nem olcsó, és ennyiért sokat is várnak tőle, de azért ha valami kis kütyü megadja magát nem kéne mindenféle fosnak kikiáltani.Egy szónak is száz a vége csak MERCEDES semmi más!!!
Hátulütője azért van a masinának! Ha egyszer veszel egyet attól fogva mindenki köpködni és utálni fog.
UI:
"inkább utáljanak, mint sajnáljanak..."
- Semmi! Csak ami elkophat azt cseréltem, első teleszkóp 25000 ft (2db nem egy!), fékbetétek 20000 ft az (összes),
én
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | W124 | Következő autója? | Ha megérem a hétvégékre SL 500 "R129" |
Verdikt | (7.3/10) |