E290td A nagydarab pénznyelö!!!!
Ezt az autót németországból hoztuk be sok keresgetés útán,ingolstadban találtam rá 2000euroért,kicsi kaszni hibával(legalább is ezt hittük).
Haza hoztuk örültem neki nagyon volt 123 as mercim elötte és én még azt hittem hogy ezek még hasonlitanak rájuk,de késöbb rá jöttem hogy nem.
A kis kaszni munkából igen nagy sikeredet,170ezerbe állt meg,de mostt idén augusztusba is 60ezeret megint rá kellet költeni mert itt ott megint csipte a rozsda,igazából tökéletesen nem lehet belöle ki venni a rozsdát.
Aztán meg jött többi kellenetlenség ami cirka 400 ezerbe fájt,+ munkadij.
Meg lassan jön az generátor öninditó felujitása,meg állandóan valami meglep,ami sokba kerül.És érdemes merci szerelöhöz vinni mert a szakbarbárok nagyobb kárt csinálnak meg bosszúságot.
Ezt az autót senkinek nem ajánlom,kivéve akinek sok pénze van kidobni való, meg sok ideje,az autószerelő örülni fog lesz munkája bőven,ezket el kell felejteni,már ezeknél rá jött a merci gyár hogy nem szabad tartós nyühetetlen merciket gyártani,nyomában se érthet a 123 124 sekhez,egy szóval kalap kaka!!!!!!!!!!
Fogyasztás város 9-10,autopálya 8l 140 es tempoval,többel nem igen hajtottam.Annyi pozitivumot tudnék leirni hogy nagy tágas jól pakolható,kényelmes utazás élményt nyújt!
- -xenon szintszabályzó,elsö hátsó 30e bontva - -elsö hátsó bölcsö lerohadt 50e bontva - -üzemanyag tank lerohadt 35e bontva - -kipufogo komplett lerohadt31e után gy - -hütö 42e hella - -féktárcsa betétek csak elsö 44e - -klima kompreszor és klima gáztartály 74e a kopreszor felújjitot tartály új - -stabilizátor karok 23e - -kormány gömbfej 12e - -elsö stabilizátor szilent20e
Helyi sufni szerelö(idö után nem kellet neki a pénz)
újkigyos csatlós lászló
Fenntartási költség | (1) | Évjárat | 1998 |