A tekintélyt parancsoló ego növelő
Álmaim autója volt!!! Bárkit letoltam az útról, mindenki lehúzódott egy metálfekete böszme nagy E Mercedes előtt! A váltója picit rántott néhanapján, ha úgy volt kedve, de alapjáraton azzal sem volt semmi baj...
A teljesítménye kitűnő volt, bár mindig akadt 1-2 csicska suzukis akik a lámpáknál keményebbek akartak lenni a nők előtt...(: Utána nem tudom, hogy magyarázták meg a csajoknak, meg a haveroknak, hogy az a nagy csúnya Mercedes miért olyan gyönyörű és legfőképp miért hagyott ott minket ilyen simán?! (: Autópályán is gond nélkül váltott vissza egy padlógáznál 180nál 4esből hármasba...(Természetesen ott is versenyeztek a suzukik 160ig kb, amikor meguntam és egy gúnyos vigyorral az arcomon, pápá:)
A belső tér hatalmas, néhány autóban elöl nincs annyi hely, mint ebben hátul. Tele van elektronikával, egyedül a tükörbehajtót hiányoltam... Dupla digitális klíma, nagy navigáció, minden megvolt benne. Egyszerűen imádtam, imádom még most is.(:
- futómű állítás volt egyszer
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2002 |
Előző autója? | Mercedes-Benz E 290 TD | Következő autója? | Mercedes-Benz E 320 CDi |
Verdikt | (7.9/10) |