Autók » Mercedes-Benz » Clk (2002-2009)

Clk 270CDI

Gyönyörű

Diesel sportautó? Szerintem nagyszerű párosítás! Az autó messze nem sportkocsi, sokkal inkább egy elegáns utazóautó. Egyáltalán nem ilyen autót kerestem, amikor összefutottunk, és hát... szerelem első látásra. Direkt nem írtam sokáig róla, ne legyek túlontúl elfogult, de lassan 1,5 éve megvan és a szerelem nem múlik. Volt sok jó autóm, de benne találtam meg az igazit. Minden autó-őrültnek ezt kívánom!
Kicsit konkrétabban: én örülök, hogy diesel. Akármekkora is a szerelem, az eszemet bántaná a 15-20 literes fogyasztás. Főleg, hogy az esetek többségében nem öncélúan autózok vele, hanem valahova el akarok jutni. Ebben szinte tökéletes társ, 3-4 órás úton még tökéletes a kényelem, utána már jól esne egy nagy fotel, ahol lehet helyezkedni. Menni eredetileg is jól ment, a chip-tuning után brutálisan gyorsul. Diesel mivolta csak alapjáraton hallatszik, ott sem zavaró. Meg persze a fogyasztásába :).
Vannak nála sportosabb kinézetű autók, de szebbek?

- Központi zár

Pappas autó, Szeged

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Előző autója? Superb Következő autója? ?
Verdikt (7.8/10)

Mercedes-Benz Clk 2002 (2005)