Autók » Mercedes-Benz » Clk (2002-2009)

Clk Mercedes-Benz CLK 200 Cabrio

A megbízható barát, akire nagyon büszke vagy!

Jónéhány KABRIÓT kipróbáltam a kategóriában a vásárlás előtt (Audi, BMW, Saab, Volvo) és a kisebb autók között is (VW EOS, Peugeot 307 CC) és sokáig gondolkodtam rajta. Nagyon fontos volt, hogy mennyire BIZTONSÁGOS és MEREV az autó, így végül a Saab és a Mercedes között kellett választanom. Mivel árban nem volt nagy különbség, a presztizs ill. a megbízhatóság miatt esett rá a választásom. NAGYON JÓ DÖNTÉS VOLT! A kedvesem először szkeptikusan fogadta, de már ő is imádja és nem zavarják az írigy tekintetek. Semmilyen műszaki probléma nem volt vele és a minősége, kényelme pazar. Nem egy vadálat, de hobbi kabrióhoz a teljesítménye (163 LE) szerintem elég, ezzel együtt 230 km/h volt a végsebessége... Nem nevezném takarékosnak, a fogyasztása hosszú távon 9,3l/100km volt, városban kb. 10l/100km, de nem hajtom nagyon. Ami a pozitívuma egyben a negatívuma is lehet; talán a legszebb kabrió és nincs még sok belőle, ezért nem lehet vele szerényen meghúzódni, mindenhol tekintetek követik. A vászontető nagyon jól hangszigetelt, alig lehet észrevenni felhúzott tetővel, hogy kabrióban ülünk. Bízom benne, hogy még sokáig használhatom!

- Semmi hiba nem merült még fel. A 20.000-es szervízen cseréltek levegőszűrőket, olajat + apróságok, kb. 50e Ft volt

Jász-Plasztik autócentrum, Jászberény

Fenntartási költség (8) Évjárat 2004
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 62000
Előző autója? Saab 9.3 Következő autója? Egyelőre nem kívánom lecserélni, bár ha 2008 végén kijön az utódja...
Verdikt (7.8/10)

Mercedes-Benz Clk 2002 (2005)